“2028 Olimpiyatlarına hazırlanıyoruz”

“2028 Olimpiyatlarına hazırlanıyoruz”

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü bir yandan çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken bir yandan da kurum içi iletişim faaliyetlerine devam ediyor.

Kulüp Başkanı ve Baş Antrenörü Tolga Havuç’un daveti üzere Başiskele Olimpik Cimnastik ve Spor Tesisleri’nde bir araya gelinen yemekli toplantıya kulüp yöneticileri, antrenörler ile birlikte diyetisyen Poyraz Aydaş, fizyoterapist Oğuz Gücin ve psikolog Sude Erenkaya katıldı. Toplantıda ekip arkadaşlarına düşüncelerini ve değerlendirmelerini aktaran Başkan Havuç daha sonra katılımcıların düşüncelerini ve değerlendirmelerini dinledi. Program sonunda kısa bir açıklama yapan Kulüp Başkanı ve Baş Antrenörü Tolga Havuç, “Çok zor zamanlardan geçtiğimiz bu dönemlerde, her şeye rağmen misyonumuz ve vizyonumuz doğrultusunda çalışarak arge çalışmalarımıza, tesis yatırımlarımıza, sporcularımıza ve velilerimize hizmet kalitemizden asla vazgeçmedik.

“BÜYÜK BİR AİLEYİZ VE EKİBİZ”

Pandemi hepimize büyük bir ders oldu. Bizde her krize ve olumsuzluklara çok daha fazla hazırlıklı olacağız. Artık imkânlarımız doğrultusunda temel hedefimiz alt yapılarımızdan daha çok cimanstikçi yetiştirerek milli takımlar ve 2028 Olimpiyatları olacaktır. Biz yöneticilerimizle, antrenörlerimizle ve tüm personellerimizle büyük bir aileyiz ve ekibiz. Tüm ekip arkadaşlarıma aidiyetlerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

toplanti-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.