2023’ten sonra kimse teşebbüs dahi edemeyecek

2023’ten sonra kimse teşebbüs dahi edemeyecek

CHP Çayırova’nın 29 Ekim yürüyüşü AKP önünden geçerken kısa mola verdi. Hep beraber, “Güzel günler göreceğiz”den nakarat okundu. AKP’li Mahir Ünal’a tepki salonda geldi. Başkan Eniş, 2023’ten sonra Cumhuriyet’e dil uzatmaya kimse teşebbüs edemeyecek” dedi

binali-5.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Örgütü’nün CHP bayrağını birkaç kişinin açtığı, Atatürk posteri ile Türk Bayrağı yoğun Cumhuriyet Bayramı yürüyüşü

binali-1.jpg

Fatih Caddesi üzerinde seyrederken gövde gösterisine dönüştü.

 

 

binali-7.jpg

Yürüyüş kolu Adem Yavuz Mahallesi’ndeki İnci Düğün Salonu’na doğru tam AKP Çayırova İlçe Teşkilatı’nın köşebaşında yer aldığı 5219 Sokak’tan dönüş yaptı.

binali-8.jpg

Bu esnada iktidara olan inanç Edip Akbayram ile özdeşleşen, “Güzel günler göreceğiz”den nakarat okunması ile de oldu.

EMPERYALİSTLERE GÜZELLEMEYE

YURTSEVER TEPKİSİ ÇIĞ GİBİ

 

binali-kapak.jpg

Cumhuriyet Bayramı’nın arifesinde, “Bir gecede alfabemizi değiştirdiler” diyerek emperyalist ülkelere güzelleme yapan AKP Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’a tepki salondaki programda geldi. Ünal’ı tepkilerin önüne geçmek amacıyla yayınladığı Cumhuriyet Bayramı mesajı da ülkenin antiemperyalist yurtseverleri tarafından inandırıcı bulunmadı, kaale alınmadı. CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, Mahir Ünal’ın adını ağzına almaya gerek dahi görmeden, “2023’ten sonra hiç kimse Cumhuriyet’e dil uzatmaya teşebbüs dahi etmeyecektir” dedi.

2023 CUMHURİYET’İN VE

CHP’NİN YILI OLACAKTIR

binali-2.jpg

Eniş, Cumhuriyet’in kuruluşunun 99’ncu yıldönümünü eğlenerek kutlamaya geldikleri gerekçesiyle kısa tuttuğu konuşmasında sözlerine, “Şunu belirtmek isterim ki, Çayırova, çok güzeliz. Bugün çok kıymetli zamanımızı Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Cumhuriyetimiz’e ayırdınız. Bu bize öyle bir güç verdi ki gördük, 2023 yılı Cumhuriyet’in ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin yılı olacaktır” diyerek başladı. Eniş ayrıca şunları kaydetti:

Uçurtmayı yüksekte tutan rüzgâra karşı verdiği dirençtir. Bizler direne direne kazanacağız.

2023’ten sonra hiç kimse Cumhuriyet’e dil uzatmaya teşebbüs dahi etmeyecektir.

Bugün kulluktan vatandaş olma, ümmetlikten ulus olma bilinciyle Cumhuriyet’in ilanının 99’ncu yıldönümünü büyük gurur, mutluluk ve coşkuyla kutluyoruz.

HER ZAMANKİNDEN DAHA

ÇOK SAHİP ÇIKMALIYIZ

binali-3.jpg

Ülkede şartlar ne olursa olsun Atatürk’ün, ‘Umutsuz durum yoktur. Umutsuz insanlar vardır’ sözünü unutmadan çağdaş, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatmanın her Türk vatandaşının görevi olduğunu asla unutmamalıyız. Cumhuriyetimiz’e, Atatürk ilke ve devrimlerine her zamankinden daha çok sahip çıkmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimiz’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, canlarını feda eden ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize sonsuz gönül borcu ile şükranlaramızı sunuyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.