2022 yılı 2. Dönemi KİD’i gerçekleştirildi

2022 yılı 2. Dönemi KİD’i gerçekleştirildi

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 2022 yılı 2. Dönem Koordinasyon İzleme Değerlendirmeleri ilgili sağlık tesislerinin yönetim ekibi ile gerçekleştirildi.

2022 yılı 2. Dönem Koordinasyon İzleme Değerlendirmeleri kapsamında Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Darıca 1 Nolu ASHİ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Sabri Medişoğlu Verimlilik ve Kalite Yönetim Birim Uzmanı Canan Yılmaz ve ilgili sağlık tesislerinin yönetim ekibi ile gerçekleştirildi.

 

3 AYLIK DÖNEMLER HALİNDE YAPILIYOR

Kocaeli’de sunulan sağlık hizmetlerinin il ve sağlık tesisi düzeyinde etkinlik ve verimliliklerinin bakanlık politikalarına, stratejik plan ve hedeflerine uygunluğunun izlenmesi, yapılan izleme doğrultusunda gelişim fırsatlarının tespiti ve düzeltici faaliyetlerin sistematik bir düzenle takip edilmesi, sağlık tesisi ve il sağlık yöneticilerimizin, hizmet etkinliği ve verimliliği konusundaki bilgi ve farkındalıklarının artırılması, İlimiz düzeyinde gerçekleştirilen iyi uygulama örneklerinin tespiti ve bu uygulamaların ulusal çapta yaygınlaştırılmasına yönelik bilgilendirme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amaçlarıyla Koordinasyon İzleme Değerlendirmeleri İl Sağlık Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Yönetim Birimi tarafından takip edilen 3’er aylık dönemler halinde yılda 4 kez yapılmakta.

 

Haber: Barış AYAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.