2022 Yılı 1. Dönem KİD gerçekleştirildi

2022 Yılı 1. Dönem KİD gerçekleştirildi

2022 yılı 1. Dönem Koordinasyon İzleme Değerlendirmeleri, Personel Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Muhammed Coşkun Güler ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi tarafından gerçekleştirildi.

2022 yılı 1. Dönem Koordinasyon İzleme Değerlendirmeleri kapsamında Dilovası Devlet Hastanesi ve Diliskelesi Aile Sağlığı Merkezi ziyaretleri Personel Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Muhammed Coşkun Güler ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi tarafından gerçekleştirildi.

 

Ziyaretlerde Dilovası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Polat, Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz ve Hastane İdari Mali İşler Müdürü Şükrü Gözalan hazır bulundu.

İlimizde sunulan sağlık hizmetlerinin il ve sağlık tesisi düzeyinde etkinlik ve verimliliklerinin Bakanlık politikalarına, stratejik plan ve hedeflerine uygunluğunun izlenmesi, yapılan izleme doğrultusunda gelişim fırsatlarının tespiti ve düzeltici faaliyetlerin sistematik bir düzenle takip edilmesi, sağlık tesisi ve il sağlık yöneticilerimizin, hizmet etkinliği ve verimliliği konusundaki bilgi ve farkındalıklarının artırılması, Kocaeli düzeyinde gerçekleştirilen iyi uygulama örneklerinin tespiti ve bu uygulamaların ulusal çapta yaygınlaştırılmasına yönelik bilgilendirme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amaçlarıyla Koordinasyon İzleme Değerlendirmeleri Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Yönetim Birimi tarafından takip edilen 3’er aylık dönemler halinde yılda 4 kez yapılmakta.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.