2022 Dilovası’nın atılım yılı olacak!

2022 Dilovası’nın atılım yılı olacak!

2021’in son gününde değerlendirmeler yapan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 2022 yılı yatırımları hakkında da bir açıklama yaptı.

Şayir, “Dilovamız’a hizmet yolunda büyük adımlar attık ve atmaya devam ediyoruz. Özellikle 2021 yılında ektiklerimizi, 2022 yılında biçeceğiz. 2022 Dilovası’nın atılım ve hizmet yılı olacak” diye açıkladı. 2021 yılını değerlendiren Başkan Şayir, “Yaklaşık üç yıldır Dilovası’na hizmet yolunda durmadan yorulmadan çalışıyoruz. Motivasyonumuz tam, heyecanımız yerinde. Dilovası’da çok daha güzel işler yapacağız ve ilçemize büyük değer katacağız” dedi.

 

PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİYORUZ”

Yaklaşık 3 yıldır Dilovası’nda büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade eden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “İlçemiz 2021 yılında adeta şantiye döndü. Birçok noktada altyapı ve üst yapı çalışmalarımızla birlikte projelerimizi hayata geçiyoruz. Yaklaşık 3 yılda seçim beyannamemizde bulunan projelerimizin yüzde 60’ı hayat buldu ve bulmaya da devam ediyor. Seçim beyannamemizde yer almayan birçok projelerimizde aynı şekilde hayata geçmeye devam ediyor. Kısa sürede büyük mesafe kat etmekten çok mutluyuz.

 

2022 DİLOVASI’NIN YILI OLACAK 

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek 2021’e veda ettiğimiz bu günlerde 2022’ye girerken, halkımızın bize verdiği yetki ve sorumluluğun bilinciyle hareket ederek daha mutlu, huzurlu ve yaşanabilir bir Dilovası için durmadan yorulmadan canla başla çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. 2022 Yılı’nın yıldızı her geçen gün parlayan Dilovamız’ın yılı olacağına inanıyorum. Bu vesile ile bir kez daha tüm halkımızın yeni yılını tebrik eder, 2022 yılının ülkemize, vatandaşlarımıza, çalışma arkadaşlarıma ve tüm hemşerilerimize huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

 

hamza-2-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.