2021 Yılı 4. Dönem KİD’i gerçekleştirildi

2021 Yılı 4. Dönem KİD’i gerçekleştirildi

2021 yılı 4. Dönem Koordinasyon İzleme Değerlendirmeleri kapsamında Nuh Çimento ADSM ve İzmit 4 Nolu ASHİ denetimleri gerçekleştirildi.

Gerçekleşe denetimlere Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Orhan Ahi, Mali Hizmetler Birim Uzmanı Osman Alagöz, Verimlilik Ve Kalite Yönetim Birim Personeli Nuray Erdoğan Ayas tarafından ilgili sağlık tesislerinin yönetim ekibi katıldı. Yapılan denetimlerle ilgili olarak açıklamada bulunan Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, “İlimizde sunulan sağlık hizmetlerinin il ve sağlık tesisi düzeyinde etkinlik ve verimliliklerinin bakanlık politikalarına, stratejik plan ve hedeflerine uygunluğunun izlenmesi, yapılan izleme doğrultusunda gelişim fırsatlarının tespiti ve düzeltici faaliyetlerin sistematik bir düzenle takip edilmesi için bu denetimler yapılıyor.

 

YILDA 4 KEZ YAPILMAKTA

Yapılan denetimlerde sağlık tesisi ve il sağlık yöneticilerimizin, hizmet etkinliği ve verimliliği konusundaki bilgi ve farkındalıklarının artırılması, ilimiz düzeyinde gerçekleştirilen iyi uygulama örneklerinin tespiti ve bu uygulamaların ulusal çapta yaygınlaştırılmasına yönelik bilgilendirme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amaçlarıyla Koordinasyon İzleme Değerlendirmeleri İl Sağlık Müdürlüğümüz Verimlilik ve Kalite Yönetim Birimi tarafından takip edilen 3’er aylık dönemler halinde yılda 4 kez yapılmaktadır” dedi.

 

denetim-2-004.jpg

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.