2020’yi derecelerle kapatıp  2021’i ödüllerle açtılar

2020’yi derecelerle kapatıp 2021’i ödüllerle açtılar

Gebze Gençlik Merkezi’nin 2020’nin sonlarında Türkiye birinciliği, ikinciliği ve üçüncülüğü edinen gençleri 2021’nin ilk günlerinde Bakanlık tarafından ödüllendirildi, onurlandırıldı. Gençlere ödülleri Kaymakam Güler ve protokol tarafından takdim edildi

birarada-022.jpg

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 2020 Yılı içerisinde düzenlediği kültür ve sanat yarışmalarında Türkiye genelinde dereceye giren Gebze Gençlik Merkezi üyesi gençlere Bakanlık tarafından tanzim edilen ödülleri verildi. Birinciler tablet bilgisayar, ikinciler akıllı telefon ve katılım belgesi, üçüncüler akıllı saat ve başarı belgesi ile ödüllendirildi.

rabia.jpg

 

Şiir dalında Türkiye birincileri; 18-25 kadın kategorisinde Rabia Nur Tonlak

ali-osman-guney.jpg

ve 14-17 yaş erkek kategorisinde Ali Osman Güney,

volkan.jpg


5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü nedeniyle düzenlenen fotoğraf yarışmasında Türkiye ikincisi Volkan Karagülleoğlu,

 

munazara.jpg

 

Üniversiteler arası münazara birinciliğinde Türkiye üçüncüsü Gebze Teknik Üniversiteli gençler Muhammet Emrah Küçük ve Erkan Yılmaz ödüllerini Gebze Gençlik Merkezi Has Oda’da düzenlenen mütevazı törenle aldı.

 

GÜLER VE AKTÜRK DE KATILDI

 

merkez.jpg

Törene Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk, Gebze İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Erhan Demirbaş, Gebze Gençlik Merkezi Gençlik Hizmetleri Müdürü Mert Tepekıran katıldı.

 

YILI MUTLU TAMAMLAYIP

YENİSİNE MUTLU BAŞLADILAR

 

Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan başarılarından ötürü tüm gençleri tebrik ederken katılımlarından ötürü de ilimiz ve ilçemiz yöneticilerine teşekkür etti. Ödülendirilen gençler 2020’nin son günlerinde edindikleri başarının mutluluğunu, 2021’in ilk günlerindeki ödüllendirme ile perçinledi.

 

kaymakam-001.jpg

 

Kaymakam Güler’in de gençleri tebrik ettiği bir konuşma yaptığı programda Türkiye birincisi şairler Rabia Nur Tonlak ve Ali Osman Güney şiirlerini okudu.

 

TURAN’DAN GENÇLERE GÜVENOYU

 

koksal-turan.jpg

 

Gebze Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan da merkezin faaliyetlerinin sunumunu iki başlıkta gerçekleştirdi.

 

merkez.jpg

 

Pandemi öncesi ve pandemi dönemi başlıklarında faaliyetlerine dair bilgilendiren Turan, merkezin Gebzeli gençler için önemli bir mekan olduğunu vurgulayıp er geç sona erecek pandemi döneminin ardından çok daha faal etkinliklerle Türkiye’ye adlarını duyurmaya devam edeceklerine inandığını dile getirdi. (Haber Merkezi)

 

 

2-795.jpg

 

5-248.jpg

 

8-098.jpg

13-015.jpg

 

14-016.jpg

 

21-006.jpg

 

22-003.jpg

 

23-008.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.