“2019’da lale devri bitecek”

“2019’da lale devri bitecek”

** Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik,  Büyükşehir Belediyesinin sanayi kentinde lale festivaline ne gerek var diye sordu, “2019’da...

** Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik,  Büyükşehir Belediyesinin sanayi kentinde lale festivaline ne gerek var diye sordu, “2019’da lale devri bitecek.”dedi.

Saadet Partisi  (SP)  İl binasında basın toplantısı düzenleyen Nurettin Çelik yerel ve genel gündeme dair açıklamalar yaptı. 

SP İl Başkanı Çelik,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin kimi icraatlarını eleştirerek şunları söyledi, “ Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin, halkın gündemine dönmek gibi bir meselesi yok. Kocaeli’nin çözüm bekleyen onlarca sorunu varken, belediye kalkıyor yıllarıdır Lale Festivali düzenliyor. Sanayi kenti Kocaeli’de lale festivalinin ne işi var? Bu memleketin geleceğini festivallerle oyalamayın. Kaynakları boşuna tüketiyorsunuz. Soğanını birkaç kuruşa mal ettiğiniz lalenin festivali için yüz binlerce lira para harcıyorsunuz. Osmanlı Devleti son zamanlarında lale kafasıyla endüstri 1.0’ı kaçırdı. Biz de şimdiki laleler sayesinde sanayi 4.0’ı kaçırıyoruz. Neyse ki 2019 geliyor. 2019’da Lale Devri bitecek.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.