200 MİLYON LİRA BORCU OLDUĞU İDDİA EDİLDİ    Oto galerici sırra kadem bastı!

200 MİLYON LİRA BORCU OLDUĞU İDDİA EDİLDİ Oto galerici sırra kadem bastı!

İzmit ilçesinde faaliyet gösteren ve yaklaşık 200 milyon lira borcu olduğu öne sürülen oto galerici N.Ş., iş yerini boşaltarak kayıplara karıştı.


Edinilen bilgiye göre, İzmit'te oto galericilik yapan N.Ş., hem vatandaşa hem de bankalara olmak üzere yaklaşık 200 milyon lirayı bulduğu öne sürülen borç yükünün ardından sırra kadem bastı. Kamuoyunda dile getirilen iddiaların aksine, ortadan kaybolan N.Ş.'nin bölge esnafına veya müşterilere herhangi bir borcu bulunmadığı; söz konusu yüksek meblağlı borcun tamamen bankalara ve çeşitli ticari süreçlere yönelik olduğu ifade edildi.

HACİZDEN ÖNCE DÜKKANI BOŞALTIP KAYBOLDU
Kayıplara karışan N.Ş.'nin borçları nedeniyle 25 Şubat'ta iş yerine haciz işlemi için gelindiği ancak dükkanın içinde haczedilebilecek herhangi bir araç veya mal bulunmaması sebebiyle yasal işlem yapılamadığı öğrenildi. Haciz girişiminden birkaç gün önce iş yerinin "tadilat" gerekçesiyle boşaltıldığı ve galericinin bu sürecin hemen ardından tamamen ortadan kaybolduğu iddia edildi.

GİDERKEN "FAİZ YÜKÜNDEN" DERT YANDI
Şimdilik izini kaybettiren N.Ş.'nin, ortadan kaybolmadan önceki günlerde çevresindekilere sık sık banka borçlarından dert yandığı öğrenildi. Galericinin, özellikle banka kredi faizlerindeki artış nedeniyle ciddi bir faiz yükü altında kaldığını ve yükselen oranların kendisini maddi açıdan büyük bir çıkmaza sürüklediğini ifade ettiği öne sürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.