2 milyon ağaç dikilecek

2 milyon ağaç dikilecek

 Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı personeliyle bir araya gelen Genel Sekreter Bayram,” 2019 yılına kadar 2 milyon ağaç dikmeyi hedefliyoruz.”dedi.Kocaeli...

 

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı personeliyle bir araya gelen Genel Sekreter Bayram,” 2019 yılına kadar 2 milyon ağaç dikmeyi hedefliyoruz.”dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri İlhan Bayram ” Kocaeli gibi sanayi kentinde, ormansız ağaçsız yaşamak mümkün değil. Doğal filtre, ormanlarımızdır. Ormanları korumamız gerekiyor. Göreve geldiği günden bugüne 13 yılda 8 milyona yakın ağacı toprakla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, yaptığı çalışmalarla kentin havasını değiştirdi. Büyükşehir Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığımız tarafından sürdürülen ağaçlandırma çalışmalarında bugüne kadar 13 yılda 7 milyon 675 bin 276 adet ağaç dikildi. Eskiden nefes alınamayan bir kent vardı. Dikilen ağaçlarla kentin havasını değiştirdi. Yapılan yeşil alanlar, parkla birlikte daha ferah bir Kocaeli’yi planlıyoruz.  2019 yılına kadar 2 milyon daha ağaç dikmek hedefliyoruz.” dedi. Bayram daha sonra Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi’ne bağlı çalışma atölyelerini inceledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.