2.kümede heyecanlı hafta

2.kümede heyecanlı hafta

 İkinci Amatör Küme H Grubunda bugün birbirinden zorlu karşılaşmalar sahne alacak.Zorlu maçlar varİkinci Amatör Küme H Grubunda bugün zorlu maçlar...

 

İkinci Amatör Küme H Grubunda bugün birbirinden zorlu karşılaşmalar sahne alacak.

Zorlu maçlar var

İkinci Amatör Küme H Grubunda bugün zorlu maçlar oynanacak. Toplam üç maçın oynanacağı karşılaşmalar yine büyük heyecana sahne olacak. Oynanacak olan karşılaşmalar gruptaki heyecanı arttıracak.

HEYECANLI GEÇECEK

İkinci Amatör Küme H Grubunda bugün zorlu maçlar oynanacak. Grupta toplam üç karşılaşma futbol severlerle olacak. Heyecanlı karşılaşmalardan çıkacak olan skorlar gruptaki heyecanı arttıracak. Metin Oktay Stadında saat 17.00’de 41 Karadeniz ile Darıca Marmara Osmangazi karşı karşıya gelirken yine aynı saatte Beylikbağı Stadında Darıca Türkeli ile Darıca Kale Bayramoğlu karşılaşacak mücadele iki takım için de önemli.

SAAT 19.00’DA

Akşam saat 19.00’da oynanacak olan karşılaşmada Çayırova Menderes ile Beylikbağı Karadeniz karşı karşıya gelecek. Şekerpınar stadında oynanacak olan karşılaşma iki takım adına da önem taşıyor. 15 puanlı Çayırova Menderes ile 4 puanlı Beylikbağı Karadeniz arasında oynanacak olan karşılaşmada Çayırova Menderes mutlak kazanmak isterken Beylikbağı Karadeniz ise kendisine yeni bir başlangıç yapmak amacında.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.