2.KÜMEDE HAFTA İÇİ MESAİSİ

2.KÜMEDE HAFTA İÇİ MESAİSİ

 İkinci Amatör Küme A, C, F ve D Grubu’nda 7.haftaları bugün 7 maçla devam edecek, yarın ise beş karşılaşma oynanacak Y.BARBAROS DEPLASMANDA İkinci...

 

İkinci Amatör Küme A, C, F ve D Grubu’nda 7.haftaları bugün 7 maçla devam edecek, yarın ise beş karşılaşma oynanacak

 

Y.BARBAROS DEPLASMANDA

 

İkinci Amatör Küme’de hafta içi mesaisi bugün yaşanacak. A, C, F ve D Grubu’nda 7.haftaları bugün 7 maçla devam edecek, yarın ise beş karşılaşma oynanacak. A Grubu’nda  15 puanla lider olan Yeniyalı Barbarosspor, bugün saat 19.00’da  Cephanelik Stadı’nda orta sıralarda yer alan Çayırepe Gençlik takımına konuk olacak.  A Grubu’nda son iki sırayı alan Şirintepe Gençler Birliğispor ile Üçyoldoğuspor,  Avni Kalkavan Stadı’nda saat 19.00’da üç puan mücadelesi verecek. C Grubu’nda10 puanla üçüncü sırada yer alan Gültepespor, bugün saat 19.00’da Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda  Yeni Kandıraspor’u yenmeyi amaçlıyor.

 

ZOR MAÇ DERBENT’TE

 

İkinci  Amatör Küme C Grubu’nda  şampiyonluk mücadelesi veren  13 puanlı Yarımcaspor ile 10 puanla ikinci sırada yer alan Maşukiyespor Derbent Stadı’nda saat 19.00’da karşılaşacak. Bu maçı Mehmet Güngör yönetecek. F Grubu’nda  13 puanla ikinci sırada yer alan ve şampiyonluk mücadelesi veren Ulaşlıspor ise  Değirmendere Stadı’nda saat 19.00’da Yazlıkspor’u konuk edecek. G Grubu’nda 13 puanla ikinci sırada olan ve şampiyonluk mücadelesi veren Tavşanlıspor ,Gebze Metin Oktay Stadı’nda en yakın rakibi 12 puanla üçüncü sırada yer alan Darıcaspor karşısında zorlu bir doksan dakika geçirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.