2.KÜMEDE GOLLÜ HAFTA

2.KÜMEDE GOLLÜ HAFTA

İkinci Amatör Küme B,D,E ve H grubunda oynanan karşılaşmalarda büyük heyecan yaşandı. Arslanbey Organize Sanayispor ile İzmit FK rakiplerini farklı skorlarla...

İkinci Amatör Küme B,D,E ve H grubunda oynanan karşılaşmalarda büyük heyecan yaşandı. Arslanbey Organize Sanayispor ile İzmit FK rakiplerini farklı skorlarla mağlup ederek haftayı 3 puanla geçirdiler

YENİDOĞAN SERDAR KAZANDI

Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan karşılaşmada B grubunu yakından ilgilendiren zorlu mücadelede Yenidoğan Serdarspor ile Kocaeli Yenişehirspor karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişme içinde geçen karşılaşmada ilk yarı ve ikinci yarıda attığı goller ile maçı 2-1 kazanan Yenidoğan Serdarspor, liderlik mücadelesini sürdürdü. Yenidoğanspor kazandığı üç puanla 9’ncu hafta mücadelesi sonrasında puanını 15’e çıkardı.

ARSLANBEY LİDER OLDU

 

İkinci Amatör Küme D grubunda yine tek karşılaşma oynandı. Şampiyonluk mücadelesi veren Arslanbey Organize Sanayispor, Arslanbey Stadı’nda 4. sırada yer alan İzmit Selanikspor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar üstün bir mücadele sergileyen bordo mavililer, rakibi karşısında çok rahat bir oylun sergiledi. Karşılaşmanın ilk yarısında ve ikinci yarısında attığı goller ile maçı 7-1 gibi farklı skor ile kazanan Arslanbey Organize Sanayispor, grubunda maç fazlasıyla 23 puanla liderlik koltuğuna oturmayı başardı.

 

İZMİT FK FARK ATTI

E grubunda İzmit Futbol Kulübü, deplasmanda Derbent Esnafspor’a konuk oldu. Üstün bir futbol sergileyen İzmit Futbol Kulübü karşılaşmadan 6-1 galibiyetle ayrıldı. Lider İzmit Futbol Kulübü 23 puanla grupta liderliğini sürdürdü. Grubun ikinci maçında ikinci sırada yer alan Körfez Atılımspor ile İzmit Kalespor Körfez Esentepe Stadı’nda karşılaştı. Maçı 4-1 kazanan Atılımspor, 9 hafta sonunda puanını 19’a çıkardı. Grupta Beşyol Zabıtanspor ile Uzuntarlaspor karşılıklı atılan gollerle maçtan 2-2 beraberlikle ayrılarak puanları paylaştılar.

LİDER KAZANMASINI BİLDİ

İkinci Amatör Küme H grubunda ilk mücadelesinde lider olan Çayırova Menderesspor, sahasında dördüncü sırada bulunan Darıca Türkeli Gençlikspor’u konuk etti. Çekişmeli geçen maçı 3-2 lider Çayırova Menderesspor kazandı. Günün ikinci maçında ikinci sırada yer alan Darıca Kale Bayramoğluspor, deplasmanda üçüncü sırada yer alan 41 Karadeniz Sportif Faaliyetleri’ni 4-2 gibi farklı skorla geçti. Günün son mücadelesinde Beylikbağı Karadenizspor, deplasmanda Mollafenari’yi 5-2 gibi farklı mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.