2. Gençlik Merkezi Hizmete Açılıyor

2. Gençlik Merkezi Hizmete Açılıyor

 Yakın bir süre içerisinde gençlik merkezini hizmete sunan Çayırova Belediyesi 2. gençlik merkezini cumhuriyet mahallesinde hizmete açacak. GENÇLİK...

 

Yakın bir süre içerisinde gençlik merkezini hizmete sunan Çayırova Belediyesi 2. gençlik merkezini cumhuriyet mahallesinde hizmete açacak. 

GENÇLİK MERKEZİNİN SAYILARI ARTTIRILIYOR

İlçenin %57’sini oluşturan genç nüfus için yapılan en önemli ve anlamlı projelerden biri olan gençlik merkezini kısa bir süre önce hizmete açan Çayırova Belediyesi, ilçenin tamamındaki gençlere ulaşmak, tüm hizmetlerde olduğu gibi gençlere de her anlamda hizmet verebilmek için gençlik merkezinin sayısını arttırıyor. Bu ilke doğrultusunda Şekerpınar ve Cumhuriyet Mahallelerinde ikamet eden gençleri bir çatı altında toplayarak, çocuk ve gençlerimizin boş zamanlarında zararlı alışkanlıklara yönelmesi yerine sosyal, kültürel, eğitsel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirerek ruhen ve bedenen sağlıklı, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak amacı ile Cumhuriyet Mahallesi’nde gençlik merkezi hizmete açıyor. 

2. MERKEZ CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE

Hazırlıkları tamamlanan merkez çok kısa bir süre içerisinde hizmet vermeye başlayacak. Çayırova Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi ek hizmet binası içerisinde 415 metrekare alan içerisinde 198 metrekare alana sahip zengin kütüphane, bilgisayar salonu ve 2 dersliğin olduğu merkezde mental aritmetik, satranç, mangala, tungram, zeka oyunları, edebiyat, felsefe, müzik, resim, tiyatro, kuantum fiziği, maket uçaklar, genç girişimcilik gibi kültürel, zihinsel ve yetenek alanlarında Çayırova gençlerini desteklemeyi hedeflemektedir. Bunların yanı sıra Türkçe, Matematik, Tarih gibi birçok ders konusunda okula yardımcı kurslar da düzenlenecek.  Tüm bu hizmetleri ücretsiz olarak düzenleyen Çayırova Belediyesi gençlik merkezi bünyesinde çocukların okul fobisi konularında da uzmanlardan danışmanlık hizmeti verecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.