2 bin 500 çocuk yaz spor okullarından faydalandı

2 bin 500 çocuk yaz spor okullarından faydalandı

Dünya genelini etkisi altına alan Covid-19 pandemi sürecinin azalması sonrasında başlayan yeni kontrollü dönemde uzun süredir yapılamayan Kartepe Belediyesi “Yaz Spor Okulları’’nda bu yaz 2500 çocuk eğitim gördü.

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Covid-19 pandemi sürecinin azalması sonrasında başlayan yeni dönemde “Yaz Spor Okulları’na start verildi. 10 branşta verilen eğitimlerden Kartepeli 2500 öğrenci faydalandı.

  

10 FARKLI BRANŞ, ÜCRETSİZ SERVİS

Kartepeli öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz “Yaz Spor Okulları”nda basketbol, voleybol, futbol, tenis, güreş, halk oyunları, su kayağı, okçuluk, yüzme ve karate olmak üzere 10 farklı branşta eğitim verildi. Kartepe Belediyesi kurslara katılan öğrencilere ücretsiz servis imkânı da sağlayarak Kartepeli çocukların sporla buluşmasını sağladı.  

 

SPOR YAPMAYAN ÇOCUK KALMASIN

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Covid-19 pandemi döneminde uzun bir süre gençlerimiz spor okullarından faydalanamadılar. Kontrollü döneme geçişle birlikte 10 branşta yaz spor okullarımızı yeniden açtık. Kartepemizin geleceği olan gençlerimizin sporla buluşması bizim için çok önemli. Eğitimde, sporda, kültürde fırsat eşitliği için bütün im kanlarımızla halkımızın hizmetindeyiz” açıklamasında bulundu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.