1989’da SHP’ye dadanan vampirler şimdi de CHP’de!

1989’da SHP’ye dadanan vampirler şimdi de CHP’de!

CHP İl Disiplin Kurulu eski Üyesi Kemal Taş, Kartepe BM Üyesi Turgay Adak’ın intiharını zehir zemberek yorumladı. Taş, 1989’da SHP’li belediyelere tüneyip CHP’nin bugünkü konumuna sebep olanların 2019 sonrası CHP’li belediyelerde yine tünediğini söyledi

** CHP İl Disiplin Kurulu eski Üyesi Kemal Taş, Kartepe Belediye Meclisi CHP Üyesi Turgay Adak’ın intiharını zehir zemberek yorumladı. 1989’da SHP’li belediyelere tüneyip CHP’nin bugünkü konumuna sebep olanların 2019 sonrası CHP’li belediyelerde yine türediğini söyledi kemal-tas-1-002.jpg

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Kartepe Belediye Meclis Üyesi Turgay Adak’ın intiharının yankısı hem ülkede, hem de Kocaeli’nin tüm ilçelerinde tartışma konusu oldu. CHP’de başta gençler olmak üzere çok sayıda partili Adak’a sahip çıkılmadığı destek olunmadığı gerekçesiyle tepkisini bazı isimlere hem sosyal medyada, hem Adak’ın cenaze namazı esnasında yöneltti.

PARTİLİLERİNCE İSTİFAYA DAVET EDİLDİLER

Aynı zamanda TBMM Başkanvekili olan Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, aynı zamanda Parti Meclis Üyesi olan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, aynı zamanda Kocaeli eski Milletvekili olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kimi tepki sahiplerince istifaya davet edildi. CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı da tepki çeken isimler arasında yer edindi.

1989’UN VAMPİRYERİ YİNE TÜREDİ

Darıca’da tepkilerin hayli yoğun olduğu ilçeler arasında yer edinirken uzun süre Nene Hatun Mahalle Örgütü başkanlığı yapıp geçen dönem partisinin İl Disiplin Kurulu’nda yer alan Kemal Taş gazetemize yaptığı değerlendirmede CHP’li İzmit Belediyesi’ni “İYİ Partili” İzmit Belediyesi diye tanımladı. Yakın tarihi de anımsatan Taş, SHP rüzgârının estiği 1989’da SHP tarafından edinilen belediyelere dayanan “vampirlerin” günümüzde İzmit Belediyesi dâhil olmak üzere CHP’li belediyelere dadandığını öne sürdü. Taş şunları kaydetti:

DÜNÜN VAMPİRLERİ

BUGÜNÜN PARA BABALARI

“Kocaeli’de aldığımız oy oranı da Türkiye’de aldığımız oy oranı da yüzde 25’tir. Bu demek oluyor ki Kocaeli’yi ikna edemezsek Türkiye’yi ikna edemeyiz, iktidara gelemeyiz.

Oyumuzun yüzde 25’lerde kalmasının temel nedeni, 1989 yılında SHP ile kazanmış olduğumuz yerel yönetimlerde, belediyelere dadanan ‘partili’ vampirlerdir. O süreçte oluşan o vampirler, günümüzün para babalarıdır.

KURULTAY DELEGELERİNİ,

BAŞKANLARI ONLAR BELİRLER

Onlar aynı zamanda partiye yön veren, kurultay delegelerini, il ve ilçe başkanlarını belirleyen kesim olmuşlardır. Bu vampirler ne partinin ileri gitmesine olanak tanır. Ne de onlardan habersiz partinin bir yere gelmesine müsaade ederler.

ÜSTELİK GENEL BAŞKANIMIZIN

ÖRGÜTE TALİMATINA RAĞMEN

Geldiğimiz noktada partimizin çalışmaları esnasında bayrak asarken geçirdiği kaza sonrası bir gözünü kaybeden partilimiz, Kartepe Belediyesi Meclis Üyemiz Turgay Adak, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatına rağmen örgüt tarafından sahip çıkılmayınca intihar etmiştir.

İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet tarafından işe alınmamıştır.

Kartepe’de oturan, üstelik TBMM Başkanvekilliği de yapan Milletvekilimiz Haydar Akar ile Parti Meclis Üyesi Kocaeli Milletvekilimiz Tahsin Tarhan tarafından da sahip çıkılmamıştır.

GERÇEK CHP’LİLER BELEDİYELERE GİREMİYOR

Öte yandan 1989’da SHP’li belediyelere dadanan vampirler 2019 yerel seçimleri sonrası İzmit başta olmak üzere edindiğimiz CHP’li belediyelere yine dadanmıştır. Bu vampirlerden sebep, tüm köşe başlarını tutmalarından ötürü gerçek CHP’liler İzmit başta olmak üzere belediyelere girememektedir.

Kocaeli’de Büyükşehir ile birlikte 13 belediye vardır. Bunlardan 12’si AK Partili, biri de İYİ Partili belediyedir!

İNSAN, KAN VE ÜYE KAYBEDİYORUZ

Yine, yeniden türeyen vampirlerden sebep partimiz hem insan hem de üye ve kan kaybına uğramayı sürdürmektedir. Onlar varlığı sürdürdükçe bu durum devam edecektir.

Parti içinde sesini çıkartanın sesi, partiye zarar verdiği gerekçesiyle kesilmektedir. Gerçek partiliden, düz üyeden sadece parti için çalışıp ekonomik katkıda da bulunması istenmekte ama aynı zamanda konuşmamaları da istenmektedir.

ATAMA YÖNTEMİYLE BELİRLENDİKÇE…

CHP’de gerek milletvekilleri gerek belediye başkanlıklarında adaylar atama yöntemiyle belirlendiği sürece CHP’nin ülkeye sahip çıkma, iktidar olma şansı da yoktur.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.