19 yaşındaki Tahsin kurtarılamadı

19 yaşındaki Tahsin kurtarılamadı

Gölcük’te, bilinmeyen bir nedenden dolayı motosikletinin hakimiyetini kaybederek refuje çarpan ve ağır yaralanan 19 yaşındaki Tahsin Duman, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gölcük Şirinköy Mahallesi İpek Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, motosikleti ile seyir halinde olan 19 yaşındaki Tahsin Duman, bilinmeyen bir nedenden dolayı kullandığı 41 GR 495 plakalı motosikletinin hakimiyetini kaybederken kavşaktaki refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan sürücü ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

TOPRAĞA VERİLDİ

Ambulansla Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Duman, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Gölcük Lütfiye Köyünün sevilen ailelerinden Gültekin Duman’ın 4 çocuğundan biri olan Tahsin Duman’ın cenazesi, hastanede tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Yakın zamanda askere gideceği öğrenilen gencin cenazesi, Lütfiye Köy Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Lütfiye Mezarlığı’nda toprağa verildi.


Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.