19 Mayıs, filede fırtına gibi başladı

19 Mayıs, filede fırtına gibi başladı

Küçük Kızlar Voleybol Ligi’nde C grubunda mücadele eden 19 Mayıs Spor, ilk maçını 3-0 kazanarak, turnuvada iddialı olduğunu ortaya koydu.

İLK MAÇA ÇIKTILAR
Türkiye Voleybol Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği’nin organize ettiği Küçük Kızlar Voleybol Ligi’ne Kocaeli 19 Mayıs Spor Kulübü fırtına gibi girdi. Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanan C grubunun ilk maçında Kocaeli 19 Mayıs Spor Kulübü, rakibi İzmit DSİ Spor’u 3-0 yendi.
FARKLI KAZANDILAR
Maça hızlı başlayan 19 Mayıs’ın kızları, ilk seti 25-6 kazanmayı bildi. İkinci sete de fırtına gibi giren 19 Mayıs, bu seti de aynı skorla 25-6 önde tamamladı. Rakibi karşısındaki üstünlüğünü son sette de devam ettiren 19 Mayıs, bu seti 25-7 önde tamamlayarak, maçtan 3-0 galip ayrıldı. Grubun favori isimlerinden Kocaeli 19 Mayıs Spor Kulübü, böylece ilk maçından galibiyetle ayrıldı.  
TAKIM KADROSU
Deneyimli hocalardan Fatih Dişli idaresindeki takımda, antrenörler Cihan Temiz ve Ahmet Macit’le sahada yer alan Kocaeli 19 Mayıs Spor Kulübü’nün kadrosu; Cansu, Irmak, Duru, Ezgi Ecrin, Ece Nur, Nursena, Zeynep, Melis, Derya, Zehra Duygu, Ceren Yaren ve Aybüke’den oluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.