18 yaşındaki Buğra, kaza kurbanı oldu!

18 yaşındaki Buğra, kaza kurbanı oldu!

Darıca’da meydana gelen trafik kazasında, motosikleti ile kaldırım direğine çarpan 18 yaşındaki Buğra Barış Kurt, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 Darıca Bağlarbaşı Mahallesi İstasyon Caddesi'nde önceki akşam meydana gelen trafik kazasında  cadde üzerinde 41 ACD 561 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan Buğra Barış Kurt (18), bilinmeyen bir nedenden dolayı  kontrolden çıkarak  kaldırımda bulunan direğe çarptı. Kaza esnasında motosikletin üzerinde yere savrulan genç, çevredekilerin haber vermesi ile  olay yerine gelen 112  sağlık merkezi görevlileri tarafından  Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Hastanede tedavi altına alınan genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kurt’un cenazesi  Darıca Merkez Camiinde kılınan öğle namazı sonrası  Gebze Balçık Köyünde toprağa verildi. Cenaze namazına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

 

kaza-2-027.jpg

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.