16 Mart 2024 Survivor All Star: Dokunulmazlık Oyunu Sonucu ve İlk Eleme Adayı Açıklandı!

16 Mart 2024 Survivor All Star: Dokunulmazlık Oyunu Sonucu ve İlk Eleme Adayı Açıklandı!

Survivor All Star'da nefes kesen bir dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. 16 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yarışmada, Mavi ve Kırmızı takımlar kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Sakatlıklar nedeniyle Kırmızı takımdan Nagihan ve Mavi takımdan Ogeday'ın yarışamadığı oyun, tansiyonu yüksek anlara ev sahipliği yaptı. İşte Survivor'da haftanın ilk eleme adayı ve dokunulmazlık oyununu kazanan takım hakkında tüm detaylar.

Survivor'da Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Survivor All Star'daki bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununda, bayrak yarışına Kırmızı takım 8-5 önde başladı. Ancak Mavi takım, muhteşem bir geri dönüş yaparak skoru 11-11'e taşıdı. Son derece çekişmeli geçen final yarışında, her iki takımdan da dört yarışmacının kıyasıya mücadele ettiği son oyunda, skor 12-11'le sonuçlandı ve haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesini kazanan takım belirlendi.

Survivor All Star'da İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takımın konseyde yaptığı oylama sonucu, bu haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Survivor'da adaya veda etme riski ile karşı karşıya kalan yarışmacı, takım arkadaşlarının en fazla oyunu alarak bu sıkıntılı duruma düşen isim oldu.

Survivor'da Geçen Hafta Kim Elendi?

Geçtiğimiz hafta Survivor All Star'da adaya veda eden isim, takım arkadaşları ve izleyiciler tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. Yarışmacıların ve seyircilerin gözdesi olan bu isim, adadan ayrılmanın hüznünü yaşadı.

"Survivor'da kim eleme adayı oldu?" ve "Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?" gibi sorularınızın cevabını bulabileceğiniz bu yazımızda, Survivor All Star'daki son gelişmeleri ve detayları sizler için derledik. Her hafta heyecanla takip edilen Survivor All Star'da yaşanan son olaylar, eleme adayları ve çok daha fazlası için bizi takip etmeye devam edin.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.