16 bin kişi maske dağıtıldı

16 bin kişi maske dağıtıldı

Dilovası Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Vefa Sosyal Destek Gurubu, Başkan Şayir’in talimatı ile ilçede bulunan tüm hanelere paketler halinde hazırlanmış maskeleri dağıttılar.

 Göreve geldiği günden bu yana ve ayrım yapmaksızın gerçekleştirdiği hizmetlerle vatandaşın yanında olan, Kocaeli’de hatta Türkiye’de gündem olan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yine bir ilke imza atarak ilçede bulunan yaklaşık 16 bin haneye maske dağıttı.

Maske dağıtımı öncesi personelle bir araya gelen Başkan Şayir, “Ülke olarak salgın sürecini hükümetimizin ve bilim kurulunun aldığı doğru kararlar ile en az kayıpla atlatmaya çalışıyoruz. Biz de belediye olarak elimizden geldiğince halkımızın yanında olmaya çalıştık. Onların huzuru ve sağlığı için üzerimize düşen her şeyi yapmaya gayret ettik. Bu günde Vefa Sosyal Destek Gurubu’nda bulunan arkadaşlarımız ilçemizde ki tüm evlere maske dağıtımı yapacaklar. Biz halkımız için varız. Onların sağlığı için, çocuklarımızın geleceği için varız. Olmaya da devam edeceğiz.” dedi.maske-dagitim-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.