“150 bin kişiyle yüz yüze görüştük”

“150 bin kişiyle yüz yüze görüştük”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık basın toplantısını il binasında yaptı. İl başkanı Ünlü, 2013 yılının kendi partileri adına çok verimli...

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık basın toplantısını il binasında yaptı. İl başkanı Ünlü, 2013 yılının kendi partileri adına çok verimli bir yıl olduğunu ifade ederek “12 ilçe teşkilatımızda; 48 ilçe istişare toplantısı, 72 40x40 toplantısı yaparak 150 bin kişiyle yüz yüze görüşüldü. 18 tane ilçe başkanları toplantısı, 8 kere STK’larla toplantı ve 63 tane basın toplantısı gerçekleştirildi” dedi. 


HEDEFLERİ YOK
Hükümeti eleştirmeye devam eden Ünlü, “Kocaeli’yi siyasi rant hesabıyla kavrayanlar Başiskele’nin, Gölcük’ün, Körfez’in, Dilovası’nın, Gebze’nin, Darıca’nın, Çayırova’nın iç çekişini duyamaz anlayamaz. Çünkü bunların gündemleri başka, akılları başka yerde. Kocaeli’ye hizmet gibi hedefleri yok. Kocaeli’nin potansiyelini harekete geçirmeye ne vizyonları ne kafa yapıları nede nefesleri yeterli değil” diyerek iktidara yüklendi.

İLİMİZİN YILI OLACAK
Geride bıraktığımız 2013 yılı için ise Ünlü, “2013 yılında Kocaeli’nin ne hale geldiğini gördünüz. Biz Kocaeli’yi bağrımıza bastık İzmit’in dertleriyle dertlendik. İşçinin, esnafın, memurun, çiftçinin halinden haberdarız. Çünkü  polis korumalarına muhtaç değil vatandaşın içinde yaşamaktayız. Artık yeter 2014 Kocaeli’nin yılı olacak, söz sahibi Kocaeliler olacak” diyerek yeni yıldan huzur diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.