“15 binlik kamyonla 15  binlik fatura kesmedim”

“15 binlik kamyonla 15 binlik fatura kesmedim”

Çayırova Belediyesi’nde haziran ayında işten çıkartılan Cihan Ertuğrul iftiraya maruz kaldığını öne sürüp Aydın Turan ve Serdar Topçu’nun belediyeye 15 bin liralık kamyonla 15 bin liralık fatura kestiğini öne sürdü.

Çayırova Belediyesi’ne 2011 yılında giren, uzun süre taşeronlara bağlı olarak çalıştıktan sonra KHK kapsamında kadroya alınan Cihan Ertuğrul, 09 Haziran 2019’da işten çıkartılırken Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürü Aydın Turan ve Başkan Yardımcısı Serdar Topçu hakkında ağır iddialarda bulundu. 
FATURA KESMEDİM 
Turan ve Topçu tarafından belediyeye ait araçla İzmir’de meyhaneye gittiğine dair iddialarda bulunduğunu kaydeden Ertuğrul sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda iki isme atfen, “Ben sizin gibi 15 bin liralık kamyonla ayda 15 bin liralık fatura kesmedim” dedi. 
FETOVARİ KUMPAS!
Gazetemize konuşan Ertuğrul paylaşımın kendisine ait olduğunu doğrulayıp belediye aleyhinde işe iade davası açmayacağını ancak mesailerine dair yasal başvurularda bulunduğunu kaydetti. Ertuğrul’un sosyal medya paylaşımını Çayırova Belediyesi CHP’li meclis üyesi Halis Koç da, “Çayırova AKP Belediyesi’nde işten çıkarmalar, fetovari kumpaslar tüm hızıyla devam ediyor. İşte işinden fetovari kumpasla atılan bir emekçinin sosyal medyadan feryadı diye paylaştı. Cihan Ertuğrul o sosyal medya paylaşımında şu görüşlere yer verdi:
SÖZÜM TURAN VE TOPÇU’YA
“Sözüm Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürü Aydın Turan ve Başkan Yardımcısı Serdar Topçu’ya. Benim belediyenin aracı ile İzmir’e gittiğimi ve İzmir’de meyhaneye gittiğimi iddia ediyorsunuz. Bu büyük bir ş……k, n……ktur. Değil belediyenin, ömrü hayatımda İzmir’ ne tarafta bilmem. Bunu ispat etmeyen de, bu iftirayı atan da, yayan da n……zdur, ş……zdir. 
İSPAT ETMEYEN NAMERTTİR 
Ben sizin gibi 15 bin liralık kamyonla ayda 15 bin liralık fatura kesmedim. Belediyeye tekrar söylüyorum. Bu İzmir olayını ispat etmeyen n…..z, ş….z, namerttir. Benim İzmir’de bir tane resmimi gösterin, etek giyip belediyenin önünde oynayacağım ama iftira atıp da ispat edemeyenin…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.