14 Mart Tıp Bayramı kutlanıyor

14 Mart Tıp Bayramı kutlanıyor

  14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy diğer kurum ve kuruluş temsilcileri birer mesaj yayınlayarak Tıp Bayramı’nı kutladı.Kocaeli...

 

 

14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy diğer kurum ve kuruluş temsilcileri birer mesaj yayınlayarak Tıp Bayramı’nı kutladı.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle birer açıklamada bulundular. Vali Aksoy Tıp Bayramı vesilesiyle yaptığı açıklamada, “İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük fedakârlıklarla yerine getiren, en zor şartlarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveri ile çalışan değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.  Bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyor, sevgilerimi sunuyorum.” dedi. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk de yaptıkları açıklamada Tıp Bayramını kutladıklarını ifade ettiler. Öte yandan Darıca Farabi Devlet Hastanesi, Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Dilovası Devlet Hastanesi Tıp Bayramı vesilesiyle hastane personeli ile bir dizi etkinlikler yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.