14 Bin Öğrenciye Tiyatroyla Sıfır Atık Ve Geri Dönüşüm Eğitimi

14 Bin Öğrenciye Tiyatroyla Sıfır Atık Ve Geri Dönüşüm Eğitimi

Darıca Belediyesi ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçe genelindeki ilköğretim okullarında okuyan 14 bin öğrenciye tiyatroyla Sıfır Atık eğitimi veriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan "Sıfır Atık Projesi" seferberliğine katkı sunmak amacıyla başlatılan projeyle Darıcalı öğrenciler hem eğlenip hem bilinçleniyorlar.
TANITIM TOPLANTISI
Projenin tanıtımı için tanıtım toplantısı ve basın özel gösterimi düzenleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, etkinliğin detayları hakkında bilgiler verdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, başkan yardımcıları, okul müdürleri, meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı. Tanıtım kokteylinin ardından açıklamalarda bulunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, şunları söyledi: “İsrafın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanması hepimizin öncelikli görevlerinden biri olmalıdır. 
SIFIR ATIK BİLİNCİ
Bu proje ile çocuklara sıfır atık bilincini tiyatro oyunu ile eğlenceli hale getirerek öğretmeyi amaçlıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha güzel ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için sıfır atık projesine önem veriyoruz. Çevreyi koruma ve geri dönüşümün önemini bu tarz etkinliklerle anlatarak canla başla çalışmaya devam ediyoruz.” Haber Merkezi 
4-203.jpg5-103.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.