13. Sağlıkçılar Futbol Turnuvasının Şampiyonu Seka Devlet Hastanesi oldu

13. Sağlıkçılar Futbol Turnuvasının Şampiyonu Seka Devlet Hastanesi oldu

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bu yıl 13.'sü düzenlenen ve geçen yıl aramızdan ayrılan Özer Çimşir’in adı verilen Sağlıkçılar Futbol Turnuvası İzmit Doğu Kışla Spor Tesislerinde yapılan final maçları ile tamamlandı.

Turnuvanın şampiyonu büyük heyecan ve çekişmeli geçen maç sonucunda VM Medicalpark takımını 1-0 yenen SEKA Devlet Hastanesi takımı oldu. Güçlü rakibi ile kıyasıya geçen maç sonucunda rakibini son dakikalarda attığı gol ile geçen "SEKA Devlet'' turnuvanın şampiyonu olarak kupa ve altın madalyanın sahibi oldu. 2. olan VM Medicalpark takımı ise gümüş madalya ile yetindi. Turnuvada 3 ve 4.'lük maçı ise bol gol ve heyecana sahne oldu. Mücadelede gülen taraf "One FC" takımını yenen 5-1 skorla yenen "KOÜ" takımı oldu ve turnuvada 3. olarak bronz madalya kazandı. Final maçlarına Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu, Kamu ve özel hastane başhekimleri, sağlık idarecileri, sağlık personelleri ve ailelerinden oluşan kalabalık seyirci ve taraftar grubu katılım sağladı. Turnuvada ayrıca komite üyeleri ile bazı başhekim ve idarecilerin futbolcu olarak yer aldığı gösteri maçı ile izleyenlere keyifli anlar yaşatıldı.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİMİ İLE SONLANDI

Gösteri maçı sonrası İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan tarafından Eski MHYK Başkanı ve ulusal futbol hakemi Mustafa Çulcu’ya turnuvaya sunduğu katkı ve desteklerinden dolayı plaket takdim edildi. Final maçlarının ardından dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları düzenlenen seremoni ile Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Seremonideki konuşmasına geçen yıl aramızdan ayrılan ve turnuvaya ismini veren Özer Çimşir'e Allah'tan rahmet dileyerek başlayan Pehlevan, turnuvada centilmenlik ve sportmenliğin üst seviyede tutulmasından dolayı memnun olduklarını ve aynı zamanda bu organizasyon ile ‘’Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşama’’ dikkat çekmeyi amaçladıklarını kaydetti. Pehlevan turnuvayı düzenleyen komite üyelerine, katılan tüm takımlara, sporculara, hakemlere ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Konuşmaların ardından protokol ve komite heyeti üyeleri tarafından organizasyonda yer alan en iyi oyuncu, takım ve çeşitli kategorilerde dereceye giren bazı sporculara ödülleri takdim edildi. Tören tüm katılımcıların yer aldığı hatıra fotoğrafı çekimi ile sonlandı.

 

 

turnuva-2-008.jpg

 

turnuva-3-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.