“124 Asansör canımızı tehlikeye atıyor”

“124 Asansör canımızı tehlikeye atıyor”

 Şekerpınar Toki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,  62 blok 1 bin 736 konuttan oluşan Şekerpınar TOKİ Konutlarında bulunan ve halen...

 

Şekerpınar Toki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,  62 blok 1 bin 736 konuttan oluşan Şekerpınar TOKİ Konutlarında bulunan ve halen kullanmaya devam eden124 asansörün Çayırova Belediyesi adına denetleme yapan firma tarafından tespit edilen uygunsuzluklar giderilmeden kullanılması tehlikelidir raporu verdiğini iddia etti.

 

 

Dernek yönetimi tarafından yapılan açıklamada verilen raporun üzerinden 2,5 aylık süre zarfında hiç bir işlem yapılmadığını ileri sürerek, canlarının tehlike altında olduğunu belirttiler. Dernek yönetimi, “Keza bu asansörler bu şekilde kat maliklerine kullandırılmakta ve hiçbir bilgi de verilmemektedir. Şimdiye kadar da yetkili yerel organlar tarafından hiçbir işlem yapılmamıştır. Yetkilileri göreve davet ediyoruz” dedi.

 

ÇOCUKLARIMIZ ASANSÖRDEN KORKUYOR

 

Dernek yönetimi açıklamasında şu iddialarda bulundu, “Bin bir güçlükle sahip olduğumuz dairelerimiz için yaptığımız ödemeler, yönetim giderleri ve aidatlar düşünüldüğünde burada artık bizleri enayi gibi gördükleri aşikârdır. Çünkü asansörler binalar teslim alındığından beri sürekli arızalı ve bizlerden alınan aidatlar ile şimdiye kadar geride bıraktığımız 4 yıl içinde 700.000 TL üzerinde asansörler için harcama yapılmıştır. Bu kadar harcama yapılmış olmasına rağmen, hayatı yeni yeni tanımaya başlayan çocuklarımız maalesef ki bu yaşlarda asansöre binememe fobileri oluşmaya başlamıştır. Mal güvenliğimizi artık bir kenara bırakıyoruz, Can güvenliğimiz için sizlerin desteğini bekliyoruz” şeklinde görüş belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.