“12 Ocak’ta Çayırova’nın geleceğini görün”

“12 Ocak’ta Çayırova’nın geleceğini görün”

  CHP Çayırova belediye başkan Adayı Timur Koç, Sivas,  Çayırova Yenimahalle’de Hafik İlçesi Yarhisar Köyü derneğinde vatandaşlarla...

 

 

CHP Çayırova belediye başkan Adayı Timur Koç, Sivas,  Çayırova Yenimahalle’de Hafik İlçesi Yarhisar Köyü derneğinde vatandaşlarla buluştu. Koç’un toplantısına CHP Çayırova İlçe başkanı Rasim Meriç, İlçe yönetim kurulu üyeleri Osman Türk, Ali Babur, Serkan Yıldırım, Gençlik kolları başkanı Cengiz Eroğlu, meclis üyesi aday adayları Savaş Ata Durak,  Derya Ünal, Kemal Çataltepe de katıldı.

 

BÜYÜK İŞLER İÇİN GELİYORUZ

 

Geçmişe takılıp kalmadıklarını, ancak geçmişi bilmeyen geleceğini de bilemez diye hatırlatmada bulunan Koç, “Şimdi sorun Çayırova’ya yeniden nasıl atağa geçirebiliriz. Projelerimizi hazırladık.  Sınırların yeniden düzenlenmesi, ulaşım ve sağlık Sorunlarını,  Mahallerde yaşanan kentsel dönüşüm sancılarını, işsizliği, Şekerpınar ve Çayırova’nın ortak sorunu olan Belediye ve kaymakamlık hizmet binaları eziyetini,  TOKİ konutlarında yaşanan vatandaş çaresizliğini,  kent meydanı sorununu bir bir çözeceğiz. Gençlere, kadınlarımıza, engellilerimize ve çocuklarımıza yeni imkân ve kanallar açacağız. Çayırova’yı parmakla gösterilecek bir kent, Avrupa kenti yapmak boynumuzun borcu” diye konuştu.

 

12 OCAK DAVETİ

 

 

Tüm vatandaşlardan Çayırova’nın geleceği için kendilerine destek vermesini isteyen Koç, 12 Ocak Pazar günü, Çayırova’nın kader projelerini kamuoyu ile paylaşacaklarını dile getirdi. Tüm vatandaşları gelip bu tarihi ana tanıklık etmelerini de istedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.