12 Mayıs 2024 Pazar: Hangi Diziler Var? İşte TV Yayın Akışı Detayları!

12 Mayıs 2024 Pazar: Hangi Diziler Var? İşte TV Yayın Akışı Detayları!

12 Mayıs 2024 Pazar günü televizyon severler için dolu dolu geçecek. "Bu akşam TV'de ne var?" sorusunun yanıtları arasında popüler dizilerin yeni bölümleri de bulunuyor. İşte, 12 Mayıs 2024 Pazar gününe özel TV yayın akışı ve izleyebileceğiniz diziler...

Kirli Sepeti – NOW

Kirli Sepeti, NOW'da 30. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. "Kirli Sepeti bu akşam var mı?" sorusunun cevabı evet! Dizinin yeni bölümünde neler olacak, merakla bekleniyor.
Kod Adı Kırlangıç – TRT1

TRT1'in sevilen dizisi Kod Adı Kırlangıç, 23. bölümüyle bu akşam izleyicilerle buluşacak. Dizi, heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar akşamının vazgeçilmezleri arasında.
Teşkilat – TRT1

"Teşkilat yeni bölüm ne zaman?" sorusunun cevabı bu akşam. TRT1'in ilgiyle takip edilen dizisi Teşkilat, 107. bölümüyle yine nefes kesecek. Dizinin bu haftaki bölümü, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.
Yargı – Kanal D

Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, 93. bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Yargı'nın bu haftaki bölümü, izleyicileri yine ekran başına kilitleyecek.
Bu dizilerin yanı sıra diğer kanallarda da çeşitli programlar ve diziler Pazar akşamı izleyicilere keyifli saatler vaat ediyor.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.