114 operasyonda, 14 tutuklama

114 operasyonda, 14 tutuklama

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından il genelinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarının haftalık bilançosu açıklandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son 1 haftada yapmış olduğu uyuşturucu operasyonlarında ele geçirilen uyuşturucu miktarları açıklandı. Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada 21- 27 Kasım tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen 106 ayrı operasyonda 58 gram sentetik uyuşturucu maddesi, 109 gram metamfetamin, 16 gram skunk, 3 gram Afyon sakızı, 7 kilo 986 gram esrar, 6 adet uyuşturucu hap ve 14 gram sentetik ecza, 18 adet fişek ve 500 TL nakit para ele geçirildi.

ŞÜPHELİLERDEN 11’İ TUTUKLANDI

Operasyonlarda toplam 145 şahsa adli işlem yapılırken adliyeye sevk edilen şüphelilerden 11’i tutuklandı. 4 şüpheli adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken diğer 130 kişi ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen 8 ayrı operasyonda ise 4 kilo 201 gram esrar, 114 gram metamfetamin ve 4 gram sentetik ecza ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 15 şahıs hakkında adli işlem başlatılırken adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı. 1 şüpheli adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken diğer 11 şüpheli hakkında ise serbest yargılanma kararı verildi.

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.