114 kişi gözaltına alındı

114 kişi gözaltına alındı

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kocaeli'de son bir haftada uyuşturucu ile mücadele konusunda gerçekleşen denetim, uygulama ve operasyonlara ait rakamlar açıklandı.

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklama ile Kocaeli genelinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalara ait rakamlar açıklandı. 06 Mart ile 12 Mart 2023 tarihleri arasında Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 70 ayrı olayda, toplam 87 kişinin gözaltına alınarak haklarında adli işlem başlatıldığı ve bu kişilerden 13'nün tutuklandığı öğrenildi. Yine emniyetin çalışmalarında 70 gram Bonzai, 140 gram Metamfetamin, 80 gram Esrar, 5 gram Eroin, 50 Ecstasy, 17 Captagon, 9 sentetik hap, 2 hassas terazi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 7 bin 215 TL para ele geçirildiği belirtildi.

JANDARMADAN 16 OPERASYON

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin aynı tarihlerde gerçekleştirdiği 16 farklı uygulama, denetim ve operasyonda ise 27 kişi hakkında adli işlem başlatıldığı ve bu kişilerden 3'nün tutuklandığı ifade edildi. Jandarmanın yapmış olduğu bu çalışmalarda ise 17 gram Bonzai, 29 gram Metamfetamin, 11 gram Esrar, 15 kilo Skunk, 18 uyuşturucu hap ile 6 gram Eroin ele geçirildiği öğrenildi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.