11 yıldır bilgi paylaşıp  deneyim aktarıyorlar

11 yıldır bilgi paylaşıp deneyim aktarıyorlar

Temeli 2009’da kulüp olarak atılan, 2018’de resmi statü edinen Gebze Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Barış Bal; 11 yıldır bilgi paylaşıp deneyim aktardıklarını söyledi

gmk-logo.jpg

 

Gebze Motosiklet Kulübü Derneği’nin temeli 2009 yılında atıldı. 2018 yılında ise Barış Bal’ın başkanlığında dernekleşmeye gidildi. Dernek faaliyetlerini Gebze’nin Güzeller Mahallesi’nde; Akse Sapağı yakınlarındaki yerinde sürdürüyor. Derneğin 20’si kadın 60 üyesi var.

HER GEÇEN SENE İLGİ ARTIYOR  

Başkan Bal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir yenisini düzenledikleri konvoya ilginin her geçen sene daha fazla artmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirtip Gebze dışından; İstanbul ve İzmit’ten de katılım olduğunu söyledi. Başkan Bal, “Biz de Gebze’nin dışında ilimiz genelinde veya İstanbul’da yapılan organizasyonlara destek veriyoruz” dedi. Bal şöyle devam etti:

MEVSİM ŞARTI GÖZETMEKSİZİN

“Bu zamana kadar yağmur, yağış, kar, soğuk aldırış etmeksizin her milli bayramda kortej düzenledik. Bugünkü kortejimiz ile 44’ncü oldu. 15 Temmuz’da paylaşımlarımız oluyor, Gebze’de etkinlik düzenlemiyoruz ama farklı yerlerde düzenlenen organizasyonlara katılıyoruz.

DENEYİMLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ

“Bayan potansiyeline biraz daha destek olup arttırmak amacındayız. Sertifika verme yetkimiz yok. Ancak deneyimlerimizi paylaşıyor, arkadaşlara pratik bilgilendirmede bulunuyoruz. Ya da ekipman alımı ve tercihlerinde yönlendirmede bulunuyoruz.

SERTİFİKASYON İHTİYACINDA

YÖNLENDİRİYORUZ

Sertifika vermek büyük sorumluluk ve onun için zaman da ayırmak gerekiyor. Zaten sertifikasyon ve eğitim sürecini yürüten kurumlar var. Gebze’de üyelerimizin o yönde ihtiyacı olduğu zaman diyalog içinde olduğumuz kurumlar var, yönlendiriyoruz. Arkadaşlara yardımcı oluyoruz. Dernek olarak faaliyetlerimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.