11 araç birbirine girdi 5 kişi yaralandı

11 araç birbirine girdi 5 kişi yaralandı

TEM otoyolu İzmit Kuruçeşme geçişinde birbiri ardına meydana gelen 11 aracın karıştığı zincirleme trafik kazalarında, 5 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle, yol İstanbul istikametine bir süre verilemedi.

TEM otoyolu İzmit Kuruçeşme Hatipköy mevkiinde, ilk olarak 4 aracın karıştığı maddi hasarlı bir trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeniyle aniden yavaşlayan yolda, kazanın yaklaşık 1 kilometre gerisinde ikinci bir kaza daha meydana geldi.  Kazada seyir halinde olan ve aralarında yolcu otobüsü, tır ve kamyonların da bulunduğu 7 araç daha birbirlerine girerek zincirleme kaza yaptı. 

 

5 KİŞİ YARALANDI

Birbiri ardına meydana gelen zincirleme trafik kazalarında araçlarda da bulunan 5 kişi yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle TEM otoyolunun İstanbul yönü ulaşıma kapanırken sağlık ve itfaiye ekipleri ters yönden otoyola girerek kaza bölgesine ulaştı. Kaza yapan araçlarda bulunan vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. 

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazada yaralanan 5 kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan toplam 11 aracın yoldan kaldırılmasının ardından TEM otoyolunda ulaşım kontrollü olarak verildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

kaza-2-004.jpeg

 

Haber: Abbas ÇAKAR 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.