100’üncü yaşını ÇYDD ailesiyle kutladı

100’üncü yaşını ÇYDD ailesiyle kutladı

Türkiye’nin ilk kadın ilahiyat profesörü Prof.Dr. Neda Armener, 100’üncü yaşını üyesi olduğu ÇYDD’nin genel başkanı ve şube yöneticileriyle kutladı.

Türkiye’nin ilk kadın ilahiyat profesörü Prof.Dr. Neda Armener, 100. yaşına girdi. ÇYDD Gebze Şubesi Başkanı Nurcan Çınar ve yönetim kurulu ve üyeleri Prof. Neda Armaner için  evinde doğum günü düzenledi.  ÇYDD Genel Başkanı Prof.Dr. Ayşe Yüksel, ÇYDD Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri Lale Platin ve Osman Karaduman da ÇYDD Gebze Şubesi üyesi ve  Armaner’i  100’ncü doğum gününde yalnız bırakmadı.

 

BÜYÜK MUTLULUK

 

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin ziyaretinden büyük memnuniyet duyan Neda Armaner, merhum Türkan Saylan ile anılarını, o acımasız hastalık nedeniyle kaybından dolayı duyduğu üzüntüyü hala hissettiğini, daha önce Aysel Çelikel’in, doğum gününde Ayşe Yüksel in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ÇYDD’lilere anlatırken, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan ÇYDD’nin varlığı ile de büyük mutluluk duyduğunu  belirtti. 

 

ŞUBE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

 

Gebze Şubesi’nin de kendisini hiç bir zaman yalnız bırakmadığını söyleyen Neda Armaner, “100’ncü yaşımı  kutluyorsam Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ndeki bu güzel insanların bunda payı çok büyük “ diyerek  Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar’a ve şube yönetecilerine teşekkürlerini iletti. 

 

EVİM ARTIK SİZİN EVİNİZ

 

Armaner, duvarlarını süsleyen madalyalarını soran üyelere, “Vermiş olduğum eğitimler ve yayımladığım kitaplar için İsmet İnönü tarafından almıştım bu ödülleri” diyerek üniversitede ders verdiği yılları ve öğrencilerini anlattı.

ÇYDD Genel Başkanı Prof.Dr.Ayşe Yüksel, Armaner’e ÇYDD üye rozeti ve 31’nci yıl özel fuları armağan etti. Geçtiğimiz yıl evini ÇYDD’ye bağışlayan Prof.Dr. Neda Armaner , “Evim artık sizin eviniz” diyerek ÇYDD üyelerini, öğrencilerini yatılı misafir olarak da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağını söyledi. (Haber Merkezi)birarada.jpegsohbet-.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.