“100 milyon borç ödedik”

“100 milyon borç ödedik”

Bilgi veren Başkan Büyükgöz, ”Göreve geldiğimiz de belediyenin borçlarını açıklamıştık. Geçen zaman içinde 100 milyon TL civarında borç ödedik. Geçmişe göre belediyenin borçları daha az seviyede.”dedi.

Gebze Belediyesinin borçlarıyla ilgili olarak bilgi veren  Başkan Büyükgöz, ”Göreve geldiğimiz de belediyenin borçlarını açıklamıştık. Geçen zaman içinde 100 milyon TL civarında borç ödedik.  Geçmişe göre belediyenin borçları daha az seviyede.”dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz gazetemizi ziyaret ederek genel yayın yönetmenimiz Ahmet Zeki Ayar ve haber sorumlumuz  Cengiz  Akgün ile bir süre görüştü,  çeşitli konularda açıklamalarda bulundu.
Koronavirüse dönük olarak belediyenin çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Başkan Büyükgöz,  “Gebze’de vaka sayısı bilindiği gibi İstanbul’un ardından ikinci sırada, ölüm oranlarında ise sayımız çok düşük. Belediye olarak salgına yönelik denetleme ve gerekli çalışmalarımız titizlikle sürüyor” dedi.
ASKERİ KIŞLA VE 
HÜNKAR ÇAYIRI

Askeri kışladaki Millet Bahçesi Projesi’nin yüzde 70 seviyelerinde olduğunu ifade eden Büyükgöz, tarihi çarşı hamamının bitişiğindeki  su sarnıcının ihalesinin yapıldığı ve 15 gün içinde çalışmalara başlanmasının beklendiğini  söyledi.
Kervansarayla ilgili olarak bilgi veren Büyükgöz şunları söyledi:
“Bilindiği gibi kervansarayın gün yüzüne çıkarılması çalışmaları Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yürütülüyor. Kervansaray çevresinde 11 bina var.  Ancak bunların tümünün kamulaştırılması büyük maliyet gerektiriyor. Onun yerine 3 giriş kapısından iç kısmının Gebze halkına uygun olarak değerlendirilmesini planlıyoruz”.
MACERA PARKI 
MODELİ YANLIŞ

Eskihisar’daki macera parkı yatırımının doğru fakat modelinin yanlış olduğunu söyleyen  Başkan Büyükgöz, “Model başka olabilirdi. Gebze halkını oraya çekmek için çaba gösteriyoruz.  Söz konusu yerin işletmesi bizde değil” dedi.
100 MİLYON BORÇ 
ÖDEDİK

Gebze Belediyesinin borçlarıyla ilgili olarak bilgi veren Büyükgöz,” Göreve geldiğimiz de belediyenin borçlarını açıklamıştık.
 Geçen zaman içinde 100 milyon TL civarında borç ödedik.  Geçmişe göre belediyenin borçları daha az seviyede. Bu konuyla ilgili olarak önümüzdeki günlerde göreve geldiğimizin birinci yılı kapsamında yapacağımız basın toplantısında gerekli açıklamaları yapacağım” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.