100 bin liralık kapkaçta 2 kişi yakalandı

100 bin liralık kapkaçta 2 kişi yakalandı

Çayırova’da meydana gelen kapkaç olayında, takip ettikleri B.Y. isimli vatandaşın bankadan çıkmasının hemen ardından, araçla yanına yanaşarak elindeki 100 bin lira parayı alıp kaçan 2 kişi, Yalova’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Çayırova’da 8 Aralık 2021 günü meydana gelen olayda, B.Y isimli vatandaş, bankadan 100 bin lira parasını alıp, dışarı çıktıktan hemen sonra kapkaça uğradı. Olayla ilgili çalışma başlatan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapmış oldukları araştırma ve incelemeler sonucu, olayı gerçekleştiren M.M ile N.M isimli 2 zanlıyı tespit etti.   

 

5 AYRI OLAYA DAHA KARIŞMIŞLAR

Yakalanmamak amacıyla olayda kullandıkları araca,  internette ilan veren başka araçların plakasını alarak taktıkları tespit edilen zanlıların, Yalova İlinde olduğunu belirleyen Kocaeli polisi,  düzenlediği operasyon ile önceki gün her iki zanlıyı da yakaladı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler,  Gebze Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerin benzer şekilde İstanbul ve Kocaeli’nde 5 ayrı olaya daha karıştıkları tespit edildi.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.