10 YILLIK HASRET BİTTİ DARICA GENÇLERBİRLİĞİ 2.LİGDE

10 YILLIK HASRET BİTTİ DARICA GENÇLERBİRLİĞİ 2.LİGDE

Son olarak 2007-08 sezonunda 2. Lig’i gören Darıca Gençlerbirliği, coşkulu taraftarı önünde 10 yıllık özlemi dindirdi.


Muğla’yı 3-0 yenen sarı-yeşilli ekibimiz, 3.Lig 2.Grubu 72 puanla şampiyon tamamlayarak 2.Lig’e ‘merhaba’ dedi. Son düdüğün çalmasıyla saha içi ana-baba gününe döndü.

Son 7 yılda 4 kez 3. Lig’de Play-Off oynayan ve 2 kez finalde kaybeden Darıca Gençlerbirliği sonunda şeytanın bacağını kırdı. Son olarak 2007-2008 sezonunda Trabzon’da yapılan Play-Off maçları sonucunda 2.Lig’i gören ve ertesi sezonda bu ligde tutunamayan sarı-yeşilli ekibimiz, 10 yıllık 2.Lig hasretine son verdi. 0-0’ın rövanşında hiçbir iddiası bulunmayan Muğlaspor’u konuk eden Uğur Balcıoğlu’nun öğrencileri, dakikalar 22’yi gösterdiğinde 1-0’ı buldu. Gol, müthiş bir vuruşla ağları gören Alper Tursun imzalıydı.

darica-gb-(2)-001.jpgdarica-gb.jpg

YOK BÖYLE BİR MUTLULUK
İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan sarı-yeşilli takım bir an önce ikinci golü bulup rahatlama düşüncesindeydi. Nitekim beklenen gol 78’de Halil Çelik’in ayağından geldi. 90. dakikada Doğancan Aynacı ile bir gol daha bulan sarı-yeşilliler müsabakadan 3-0 galip ayrıldı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya atlayan taraftarlar, futbolcuları bağrına bastı. 10 yıl sonra şampiyonluk apoletiyle 2.Lig’e merhaba diyen sarı-yeşilli ekipte yaşanan sevinç görülmeye değerdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.