‘10 yıldır bu kenti ne hale getirdiklerine beraber bakalım’

‘10 yıldır bu kenti ne hale getirdiklerine beraber bakalım’

 MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı açıklamada AKP iktidarının kentte hiçbir icraat yapmamasına karşın reklamlara trilyonlar harcandığını...

 

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı açıklamada AKP iktidarının kentte hiçbir icraat yapmamasına karşın reklamlara trilyonlar harcandığını dile getirdi. AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’ e seslenen Ünlü, “Civelek’e bir teklifim var.  Bir gün bir tekne kiralayalım ve Körfez ’den İzmit’e bakalım, Dilovası’na bakalım, 10 yıldır tüm ilçeleriyle ellerinde bulunan belediyelere rağmen bu kent ne hale gelmiş, son şehircilik faciasını bir görsün. 

 ‘KENTİN ADINA DEĞİL KENDİ ADINA’

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü dün il başkanlığı binasında basın açıklaması yaparak AKP’nin ildeki reklam harcamalarına sert eleştirilerde bulundu. Kente hiçbir hizmetin yapılmadığını ifade eden Ünlü, reklamlara trilyonların harcandığını belirterek, “İl teşkilatı olarak Kocaeli’nin ve ilçelerinin problemlerini, vatandaşın belediyelerden beklentilerini bizzat arazide gözlemliyoruz. Kente baktığımızda yapımı devam eden hayata geçen ve sözü verilen hiçbir proje ya da çalışma yok. Bu kent AKP’ye sınırsız kredi verdi fakat karşılığını alamadı. Bu iktidar partisinin milletvekilleri kenti adına değil kendi adına Ankara’da vekillik yapmaktadır. Bu kent AKP üç dönemde üç bakan çıkartmasına rağmen elle tutulur bir fayda görmemiştir. Bu kentin bakanları sadece otel ve mağaza açılışı yapmaktadır’’ dedi.

‘‘DURAN ADAM OLMAKTAN VAZGEÇMEDİ’

Büyükşehir Belediyesi’ne de sert eleştiriler yönelten Ünlü, “Büyükşehir Belediyesi’ni kış uykusundan bir türlü uyanamamıştır. Sayın Karaosmanoğlu ‘duran adam’ olmaktan vazgeçmemiştir. Marka şehir olduğunu iddia ettikleri Kocaeli’mizde bir büyük kongre salonu yok, yüzme havuzu yok, seçimde vaat ettikleri olimpik yüzme havuzu, büyük bir kapalı spor salonumuz yok, insanlar hala yığınlar halinde taşınıyor. Bu kentte güvenlik yok sadece AKP şımarıklığı var. Bu kentte hiçbir icraat olmamasına rağmen reklamlarla trilyonlar harcayan bir anlayış var. Son bombaları ‘’ Tam Yeri’’ sloganı olmuş. Sizin iktidar olduğunuz bir Kocaeli’de ancak yozlaşmanın, saltanatın, savurganlığın, iş bilmezliğin tam yeri olur’’ dedi.

GÜNAH ÇIKARMA EYLEMİ

Konuşmasının devamında mavi bayrak konusuna da değinen Ünlü, ‘’ AK Parti ’ye bakıyorsunuz tutturmuşlar bir mavi bayrak meselesi, insanımızın Körfez ’de yüzebilmesi bizi mutlu eder. Ama Sayın Civelek ve Karaosmanoğlu’na baktığınızda sanırsınız Kocaeli sahilleri kilometrelerce plaj olmuş, hatta öyle abartıyorlar ki, ‘Yakında dünyanın her tarafından turist gelecek’ derlerse şaşırmayın. Topu topu bahsettikleri 3 plaj. Sayın Civelek’e kalsa Allah’ın Körfezi’ni bile kendi icraatları olarak gösterecek. Acaba bu tavır peşkeş çekmeye hazırlandıkları hukuksuz liman projelerinin, günah çıkarma eylemi olmasın’’ diyerek liman konusuna da göndermede bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.