10 Mayıs 2024 Haftası Vizyona Giren Filmler: Bu Hafta Hangi Yeni Filmler Var?

10 Mayıs 2024 Haftası Vizyona Giren Filmler: Bu Hafta Hangi Yeni Filmler Var?

Sinemaseverler için heyecan dolu bir hafta daha başlıyor! 10 Mayıs 2024 haftasında, komedi, korku, bilim kurgu ve animasyon gibi çeşitli türlerde toplam 9 yeni film, Türkiye'deki sinema salonlarında yerini alıyor. İşte, bu hafta vizyona giren ve kaçırmak istemeyeceğiniz filmler...

Bu hafta vizyona giren filmler arasında her zevke hitap eden yapımlar bulunuyor. İster macera, ister komedi, ister korku türünde bir film arıyor olun, bu hafta mutlaka izlemek isteyeceğiniz bir film var.

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık: Aksiyon ve macera tutkunları için "Maymunlar Cehennemi" serisinin yeni filmi "Yeni Krallık" sinemalarda. Wes Ball'ın yönettiği bu film, serinin son üçlemesinden yaklaşık 300 yıl sonrasını konu alıyor.

Çingene Kızı Zeugma: Romantik-komedi türündeki "Çingene Kızı Zeugma", bir müze hırsızlığını eğlenceli bir dille anlatıyor. Kamil Çetin yönetmenliğindeki filmde İnan Ulaş Torun, Aysel Nazim ve Altan Erkekli gibi isimler rol alıyor.

Beyaz Eşya: Komedi severler için "Beyaz Eşya", iki ailenin başına gelen komik olayları konu alıyor. Hakan Eser'in yönetmenliğini yaptığı filmde Özge Yağız, Burak Sevinç ve Ferit Aktuğ başrollerde.

Görücü: Türkiye ve Azerbaycan ortak yapımı "Görücü", iki ailenin komik yalanlarla dolu hikayesini izleyiciye sunuyor.

Makka: Cinn-i Azap: Korku türündeki "Makka: Cinn-i Azap", kara büyü ve cinlerle dolu bir dünyayı seyirciye taşıyor. Mert Uzunmehmet'in yönetmenliğini yaptığı bu film, adrenalin dolu anlar vaat ediyor.

Gece Avı: Gerilim ve korku türündeki "Gece Avı", geçmişlerinden kaçmaya çalışan bir ailenin hikayesini anlatıyor.

Kırmızı Pabuçlar: Dans ve müzik dolu "Kırmızı Pabuçlar", genç bir dansçının hayatındaki değişiklikleri konu alıyor.

Süper Ajan Bernard: Görev Mars: Çocuklar ve animasyon severler için "Süper Ajan Bernard", Mars'taki maceralarıyla küçük izleyicileri ekran başına çekiyor.

Süper Köpekler: Rus yapımı "Süper Köpekler", bir grup sevimli köpeğin maceralarını anlatıyor.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.