10 Kasım bir davanın dönüm noktasıdır

10 Kasım bir davanın dönüm noktasıdır

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, “10 Kasım, bir son değildir. İnanılmış bir davanın dönüm noktasıdır” dedi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81’nci yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “10 Kasım, bir son değildir. İnanılmış bir davanın dönüm noktasıdır” dedi. Hartamacı açıklamasında ayrıca şu görüşlere yer verdi:
YILMADAN, SIKILMADAN
 “Dört tarafı düşman askerleri tarafından parsellenen bir imparatorluk. Sırtlanlar gibi avına saldırıp parçalamak isterken, batıdan bir güneş gibi doğan Atatürk.
Milli ruh ve milli mücadeleyi ateşleyebilmek için Anadolu’yu karış karış dolaşan eşsiz bilge ruhlu insan. Ülkeyi girmiş olduğu bu girdaptan çıkarabilmek için silahlı mücadele yanında devrimlerle ayağa kaldırabileceğinin farkında. Bu devrimler sonrası belki de ömrü bunun meyvelerini görmeye yetmeyeceğinin de farkında. Yılmadan sıkılmadan tüm gücüyle çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
YÜREĞİMİZDE YAŞAYACAKSIN 
Atatürk, tarihte Devrimci bir dahi, bir milletin harikalar yaratan yöneticisi ve memleketinin kurtarıcısı olarak kalacaktır.
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk. Hedef ve ilkelerinle her zaman yüreğimizde yaşayacaksın.
Atatürk, yirminci asrın en büyük gerçeğini yaratan adamdır.
Bu yüce milletin bir 10 Kasım'da daha Anıtkabir'e akın akın gidecek olduğundan hiç şüphem yok . 81 yıldır unutulmadın, unutulmayacaksın. Rahat uyu paşam emanetlerin bizimle güvendedir.
YÜZYILLARCA HÜKÜM SÜRECEK 
Atatürk gibi insanlar bir nesil için doğmadıkları gibi belli bir devre için de doğmazlar. Onlar önderlikleriyle yüzyıllarca milletlerin tarihinde hüküm sürecek insanlardır.
Atatürk diyordu ki: ‘Saygıdeğer ulusuma şunu öğütlerim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne dek çıkaracağı adamların kanındaki, bilincindeki öz mayayı çok iyi incelemeye dikkat etmekten hiçbir zaman geri kalmasın.’
Vefatının 81. yılında saygı ve özlemle anıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.