10 kamyon yosun toplandı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, plaj ve sahillerdeki temizlik çalışmalarını yıl boyunca rutin bir şekilde devam ettiriyor.
Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri Kandıra ilçesinin tüm sahillerinde bir hafta boyunca, 105 personelle yosun temizliği çalışması gerçekleştirdi. Sabahın ilk saatleri ve akşamüstü saatlerinde gerçekleştirilen yosun temizliğinde, 10 kamyon yosun sahillerden toplandı.
Çalışmalar kapsamında 3 adet traktör, 2 adet JCB, 1 adet Kamyonet ve 1 adet kamyon ile hizmet sunuldu. Sahillerden toplanan yosunlar, taşıma araçlarıyla İZAYDAŞ’a götürüldü. Büyükşehir Belediyesi sahillerde yaptığı temizlik ve bakım çalışmalarıyla vatandaşların temiz bir çevre de denize girebilmesini sağlamayı sürdürecek.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.