10 bin öğrenciye ücretsiz yemek verilecek

10 bin öğrenciye ücretsiz yemek verilecek

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönemi’nin sorunsuz şekilde başlaması için tüm tedbirleri aldıklarını ifade etti.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönemi bugün başlıyor. Gebze’de 5 bin 669 öğretmen ve 91 öğrenci bugün ders başı yapacak. Ders başı yapacak olan öğretmen ve öğrenciler 2 hafta okullarından uzak kalmalarının ardından ilk ders zilinin çalmasıyla derslere başlayacak. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönemi’nin sorunsuz şekilde başlaması için tüm tedbirleri aldıklarını ifade etti. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener gazetemize yaptığı özel açıklamada, “2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönemi’nin sorunsuz şekilde başlaması için başta kış tedbirleri olmak üzere tüm tedbirlerimizi aldık.

“TÜM HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK”

Bu dönem bilindiği üzere Millî Eğitim Bakanlığı tarafından okul öncesi öğrencilerimize ücretsiz sabah kahvaltısı ve öğlen yemeği verilecek. Ücretsiz verilecek olan sabah kahvaltısı ve öğlen yemeği için de okullarımızda tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Gebze’de 10 bin okul öncesi öğrencimize ücretsiz sabah kahvaltısı ve öğlen yemeği vereceğiz. Verilecek olan sabah kahvaltısı ve öğlen yemeklerini okullarımızın yemekhanesinde hijyen kurallarına ve tüm gerekli tedbirleri alarak öğrencilerimize ikram edeceğiz. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönemi’nin başta Gebze’de, Kocaeli’de ve tüm ülkemizde sorunsuz ve güzel geçmesini diliyorum” dedi.

Haber: Tuğçe YAKICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.