1 milyon 350 bin kitap satın alındı

1 milyon 350 bin kitap satın alındı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu sene 10.’sunu düzenlediği Kocaeli Kitap Fuarı, yine Türkiye’nin en büyüğü olduğunu kanıtladı

KOCAELİ KİTAP FUARI’NDA:

 

 

 

. Geçen sene 727 bin 407 kişinin geldiği Kocaeli Kitap Fuarını, bu yıl 792 bin 310 kişi ziyaret etti. Türkiye’nin en önemli isimlerinin söyleşi ve imza etkinliği düzenlediği fuarda ayrıca 1 milyon 350 bin kitap satın alındı. 

10. KEZ KAPILARINI AÇTI

470 yayınevi, 650’den fazla söyleşi, panel ve imza etkinliğinin gerçekleştiği Kocaeli Kitap Fuarı, 5-13 Mayıs tarihlerinde 10. kez kapılarını kitap tutkunlarına açtı. Sadece Kocaelililer değil çevre illerden de birçok kitapsever Fuara adeta akın etti.  ‘’Çocuk edebiyatı’’ temalı fuarın onur konuğu Mustafa Ruhi Şirin oldu. Kocaeli Kitap Fuarı, 9 gün boyunca 10.30-21.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırladı.

TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ İSİMLERİ

Bu yılki fuara aralarında Kahraman Tazeoğlu, Aşkım Kapışmak, Sinan Yağmur, Süleyman Özışık, Nevzat Tarhan, Hayati İnanç, Ahmet Ümit, Şermin Yaşar, Yusuf Kaplan, Banu Avar, Tarık Tufan, Ahmet Taşgetiren, Buket Uzuner, Aret Vartanyan ve Ayşe Kulin gibi isimlerin yer aldığı yüzlerce yazar; söyleşi ve imza günleriyle katıldı. Türkiye’ye tarihi sevdiren isimler olan Prof. Dr. İlber Ortaylı, Talha Uğurluel ve Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil de fuarda yerini aldı. Sunay Akın da yine o güzel anlatımıyla fuara katılanları geçmişin koridorlarında yolculuğa çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.