“1 Mayıs’ı Taksim’de kutlayacağız” 

“1 Mayıs’ı Taksim’de kutlayacağız” 

 DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Necmettin Aydın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü İstanbul Taksim’de kutlayacaklarını...

 

DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Necmettin Aydın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü İstanbul Taksim’de kutlayacaklarını açıkladı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Hak-İş Adana’da, Türk-İş Hatay’da, Memur-Sen Kocaeli’nde, DİSK ise Maltepe’de kutlayacak. Gebze Sendikalar Birliği ise 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Gebze’de kutlayacak. DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Necmettin Aydın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Taksim’de kutlayacaklarını ifade etti. Aydın yaptığı açıklamada, “Sendikamızın temsilciler kurulu olarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Taksim’de kutlayacaklarını açıklamıştı. Ancak bizler işçileri de Taksim Meydanı’nda davet ederek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Taksim’de kutlayacağız.” dedi.

SİLAHLI SALDIRGAN SERBEST

DİSK/ Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi’nin Osman Yılmaz Mahallesi Atatürk Caddesi Kirmane Apartman No: 48 kat 4 adresinde bulunan yeri Temel Özcan isimli şahıs tarafından geçtiğimiz ay kurşunlanmıştı. Aynı şahıs sendika binasını kurşunladıktan sonra sendika binasına gelerek sendika çalışanı ve sendika yöneticisine silahlı tehdit etmişti. Yaşanan olayların ardından Temel Özcan isimli şahsın polis tarafından her defasında gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılmıştı. Şahsın halen serbest olduğunu ifade eden Necmettin Aydın, “Polis şahsı gözaltına alıyor. Ancak savcılık her seferinde bırakıyor. Bu şahıs halen serbest olarak dolaşıyor.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.