“1 Mayıs emeğin dayanışma günüdür”

“1 Mayıs emeğin dayanışma günüdür”

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, “1 Mayıs da, emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günüdür.”dedi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Aksoy mesajında şunları ifade etti, “Emeği ile hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve ülkenin kalkınmasında büyük katkılar sunan emekçi kardeşlerimizin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.

Çalışmak, üretmek, ülke ekonomisine katkı sağlamak, alın teri dökmek kutsal bir faaliyettir. 1 Mayıs da, emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günüdür.

Bizler, insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören, birlik ve dayanışma ruhunu yüzyıllardır yaşatan bir medeniyetten geliyoruz. İşçisiyle, işvereniyle,  köylüsüyle, şehirlisiyle kaynaşmış bir milletiz.

EMEKÇİLER İSİMSİZ KAHRAMANLARDIR

Büyük ve güçlü Türkiye idealimize emeğiyle katkı sağlayan, hayatımızı kolaylaştıran, her yapının inşasında imzası bulunan ve toplum hayatında önemli bir yere sahip olan emekçi kardeşlerimiz, emeğin ve üretimin isimsiz kahramanlarıdır.

Ülkemizin en değerli sermayesi emektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin güçlü yarınları için emek sarf eden tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, dostluk, dayanışma ve bayram havasında geçmesini temenni ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.