1.Lig’de fikstür çekildi

1.Lig’de fikstür çekildi

2020-2021 Sezonu TFF 1. Lig fikstür çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapıldı.

BİR ÇOK ETKİNLİK PLANLIYORUZ
Fikstür çekimi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, TFF 1.  Lig kulüpleri başkan ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. TFF 1. Lig, 11 Eylül 2020 tarihinde oynanacak maçlar ile başlarken, sezon 8 Mayıs 2021 tarihinde tamamlanacak. Normal sezon sonrasında oynanacak play-off maçlarına ilişkin tarihler ise daha sonra ilan edilecek.TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, fikstür çekimi öncesinde yaptığı açılış konuşmasında şu değerlendirmede bulundu: "Sözlerime;  pandemi sürecinde, ülkemiz için kahramanca görev yapan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederek başlamak istiyorum. Bu sezon içerisinde, sağlık çalışanlarımıza yönelik birçok etkinlik planlıyoruz”

“HERKESE HAYIRLI OLSUN”
Futbol vasıtasıyla, bir nebze de olsa onlara moral vermek ve şükranlarımızı sunmak istiyoruz. Uzun süren bir sezonu, sizlerin de katkılarıyla pandemiye rağmen başarıyla tamamladık. Süreç boyunca tüm kulüplerimiz önemli fedakarlıklar gösterdi. Futbolun geri dönüşü için sağlık kurulumuz da çok önemli bir protokol hazırladı. Onların çalışmaları, futbolun önümüzdeki sezonda da oynanabilmesi için bizlere ışık tutacak. Geçtiğimiz sezon gösterdi ki, taraftarın olmadığı karşılaşmaların futbol coşkumuza olumsuz etkileri oluyor. Hedefimiz, önce insan sağlığını gözeterek, bir an önce takımlarımızı taraftarları ile buluşturmak.Ekim ayında başlamayı planladığımız, düşük kapasiteli de olsa seyircili futbola dönüşün siz kulüplerimize maddi ve manevi olarak büyük katkısı olacağına inanıyoruz. Umarız, bu sayede seyir zevki ve rekabet seviyesi yüksek, dostane karşılaşmalar izleriz. Sözlerime son verirken, bütün kulüplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 2020-2021 sezonu herkese hayırlı olsun."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.