Ziyaretçi sayımız  1 milyon 100 bin!

Ziyaretçi sayımız 1 milyon 100 bin!

Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman, ‘’ 2024 Ocak ayında ziyaretçi sayımız 1 milyon 100 bini aştı. Bunu sürekli kılmak, Gebze Center’ın aylık ziyaretçi sayısını 1 milyonun üzerinde tutmak hedefindeyiz.’’dedi.

Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basına iftar programında Gebze Center’ın son dönemdeki çalışmaları, yatırımları, sektördeki yeri ve sektörün son durumu ile ilgili konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yurdaer Kahraman özetle şunları ifade etti:

‘’Fiba Commercial Properties olarak yurt dışında faaliyet gösteren en büyük Türk şirketleri arasında yer alırken, tüm sektör ve paydaşlarına sürdürülebilir, yenilikçi ve fark yaratan çözümler sunuyoruz.

Fiba CP, Türkiye’de sahip olduğu ve yönetimini üstlendiği gayrimenkullerin yanı sıra Çin, Romanya ve Moldova’da 11 AVM, 4 Residans, 5 Ofis Binası, 2 Sinema Kompleksi ve 1 Otel yatırımı ile sektörün öncü ticari gayrimenkul yatırımcılarındandır. Aynı zamanda global ölçekte yaklaşık 1 milyon m2 ticari alanda varlık ve ticari gayrimenkul yönetimi ve kiralama hizmetleri veriyor.

GEBZE CENTER BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ BİR PROJE

Gebze Center, sahipliği Fiba Grubu’nda olmayan ilk yönetim projemiz. 2019 yılında Fiba CP ve Doğuş GYO olarak güçlerimizi birleştirerek çok verimli bir iş birliğine adım atmış olduk. Bu açıdan bizim için çok kıymetli bir proje.

DownTown Bursa, SkyTower Bursa, Fenix Antalya projelerimizin ardından şimdi de Fiba CP olarak M1 Adana ve M1 Konya AVM’lerimizde Kiralama ve Yönetimi, Fiba Holding ve Erdemoğlu Holding ortaklığımızdan aldığımız güç ile en iyi en verimli şekilde yapmaya devam edeceğiz.

Gebze Center AVM’nin yatırımcısı Doğuş GYO ile verimli ve şeffaf bir iş birliği içerisindeyiz.

DOLULUK ORANIMIZ İSE YÜZDE 99’UN ÜZERİNDE

Sanayisi ile öne çıkan Gebze’nin ilk ve tek AVM’si olan Gebze Center, sosyal alanları, gün ışığından yararlanılan özel mimarisi ile bölgenin önemli cazibe alanları arasında yer alıyor.

Yönetimi devraldıktan sonra marka yapısı ve çeşitliliği konusunda çok önemli bir gelişme kaydettik. Doluluk oranımız ise yüzde 99’un üzerinde olmakla birlikte çok yakında yüzde 100’e ulaşacak.

Geçen 4 yılda yer değişiklikleri ve yeni açılan mağazalar ile beraber 60 mağazada, diğer bir ifade ile AVM’nin yarısında kiralama çalışmalarımız oldu.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ İŞYERİ SEÇİLDİK

Gebze Center’da gerçekleştirdiğimiz Arabalı Sinema Etkinliği ile Hermes Uluslararası Yaratıcılık ödüllerinde 3 ayrı dalda altın ödül aldık. Fiba CP olarak ise Kincentric tarafından Türkiye’nin en iyi işyeri seçildik. Bu ödüller başarılarımızın en güzel örnekleri oluyor.

Fiba CP olarak son 5 yıl içerisinde pek çok renovasyon, genişletme, optimizasyon çalışmalarına imza attık. Bursa ve Adana’daki iki projemiz İnegöl AVM ve M1 Adana AVM, yaptığımız renovasyonlarla uluslararası ödüller aldılar.

Fiba CP ve Doğuş GYO olarak daha temiz bir dünya için “sürdürülebilirlik” çalışmalarımız da devam ediyor.

Gebze Center, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından “Atık Getirme Merkezi” olarak belgelendirildi. Alışveriş Merkezimizde toplanan atıklar geri dönüşüme kazandırılmak üzere Gebze Belediyesi’ne teslim ediliyor.

850 TON ATIK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI

2022 yılında Gebze Belediyesi önderliğinde başlatılan ve paydaşı olduğumuz “elektronik atık toplama” kampanyasına ziyaretçilerimizden ve Alışveriş Merkezi çalışanlarımızdan gelen 2,2 ton elektronik atığın toplanması ve yerine ulaştırılması ile katkı sağladık. Bu kampanya sonucunda oluşturulan ‘Sıfır Atık Ormanı’nda ziyaretçilerimiz ve çalışanlarımız adına fidan dikimi gerçekleştirdik.

Gebze Center’da verimlilik artıran çalışmalarla yüzde 90’a yakın su kaybının önüne geçtik. Ayrıca 2021 yılından itibaren yağmur suyunu depolayarak, toplanan suyu peyzaj sulamasında kullandık. Böylelikle 17 ton su tasarrufu sağladık.

ZİYARETÇİ SAYIMIZ 1 MİLYON 100 BİNİ AŞTI

2024 Ocak ayında ziyaretçi sayımız 1 milyon 100 bini aştı. Bunu sürekli kılmak, Gebze Center’ın aylık ziyaretçi sayısını 1 milyonun üzerinde tutmak hedefindeyiz.

Alanında uzman, global çapta ödüller alan projelere imza atmış mimari ekibimiz önderliğinde Gebze Center AVM’de bir renovasyon projesine başlıyoruz. Bu kapsamda Doğuş GYO ile yatırım tutarı 114 milyon TL olacak bir proje için çalışmalarımız devam ediyor.

çalışmalarımızı sürdürerek ülkemize, toplumumuza ve dünyaya katkıda bulunmak. ‘’

Kaynak:Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.