Yıldız Caddesi’nin yıldızı söndü!

Yıldız Caddesi’nin yıldızı söndü!

Hacı Halil Mahallesi’nde kafeterya yoğun Yıldız Caddesi’nin hali AKP’nin mahalledeki eski kanaat önderlerinden Hanefi Kaplan’ı isyan ettirdi: “Gebze’nin kırsalı ihya edildi, göbeğindeyiz yahu!”

132.jpg

 

Gebze’nin tam merkezindeki Hacı Halil Mahallesi, Yıldız Caddesi üzerinde yaya olmak, hele ki çocuk arabasıyla yaya olmak, engelli yaya olmak eziyetle eş anlamlı. Kafeteryacı esnafının hayli yoğun olduğu, hafta içi mesai saati sonrası, hafta sonu günleri sabahtan akşama yoğun bir yaya trafiğine maruz kalan caddenin zaten dar olan kaldırımlarında yürümek, giderek zorlaşıyor. Buna bir de kaldırımın ortasında bakımsızlıktan kaderine terk edilen ağaçlar, telefon direkleri ekli halde.

GEBZE’NİN GÖBEĞİNDE

BU NE İLGİSİZLİKTİR

 

131.jpgCaddenin bu hali cadde sakinlerinden, AKP’nin mahalledeki eski kanaat önderlerinden Hanefi Kaplan’ı isyan ettirdi. Gebze’nin en kırsalındaki mahallelere dahi el atılırken belediyenin caddeyi adeta kaderine terk ettiğini kaydeden Hanefi Kaplan, “Halbuki Gebze’nin göbeğindeyiz. Bu ne ilgisizliktir” diye isyan etti. Kaplan, AKP üyesi olduğu yıllarda kendisine iki kere mahalle başkanlığı teklifinde bulunulduğunu belirtip AKP’li belediyenin mahalledeki eski veya mevcut partilerin dahi tepkisini çekecek şekilde ilgisizliğinden yakındı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.