Yenikent’in bütün sorunlarını çözeceğiz

Yenikent’in bütün sorunlarını çözeceğiz

İYİ Parti adayı Sadık Güvenç Gebze’nin en büyük mahallerinden birisi olan Yenikent’te seçim çalışması yaptı, ‘’ Yenikent’in bütün sorunlarını biliyorum, belediye başkanı seçildiğim anda bütün sorunlarını çözeceğim” dedi.

İYİ Parti’den aday olduktan sonra çalışmalara hızlı bir tempoda başlayan İYİ Parti Belediye Başkan adayı Gebze’nin en büyük mahallerinden birisi olan Yenikent’i adeta ayağa kaldırdı. Güvenç’e mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Güvenç Yenikent sakinlerine, “Yenikent’in bütün sorunlarını biliyorum, belediye başkanı seçildiğim anda bütün sorunlarını çözeceğim” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur. İlçe yöneticileri, Belediye Meclisi adayları ile birlikte Yenikent mahallesinin ana merkezi Mutlukent’e çıkartma yapan Sadık Güvenç büyük ilgi gördü. Senelerden beri Mutlukent’te oturan Nusret Acur’unda adeta karargâhı olan Mutlukent İYİ’leri adeta bağrına basarak seçimler için önemli bir sinyal verdi.

BU MAHALLE BENİM KARARGAHIM

İl Başkanı Nusret Acur, “Kendi evimde sizlerden kefil olduğum, başarılı hizmet yapacağına inandığım, Gebze’nin çocuğu Sadık Güvenç’i sizlere emanet ediyorum. Biliyorum ki siyasi yaşamım boyunca her zaman yanımda olan Mutlukent-Yenikent İYİ Parti’ye en fazla oy verecek mahalle olarak bu büyük başarının mimarı olacak. Sizlerden bunu istiyor bekliyorum. Yenikent’e güveniyorum. Yenikent Mahallesi yeni dönemde İYİ Parti Belediyesi’nde hem Belediye başkanından hem de sizin içinizden çıkan bir Meclis üyesi ile bütün sorunlarını çözecek” dedi.

“İYİ’LER GÖREVE GELECEK, DERTLER BİTECEK”

Yenikent Mahallesinin kuruluşundan itibaren yakından takip ettiğini belirten Sadık Güvenç, “Yıllar önce Mutlukent ve Huzur Konutları ile temeli atılan bu büyük mahallenin kuruluşundan itibaren her noktasını biliyorum. Yenikent Mahallesinin bütün sorunlarını burada yaşayan yönetici arkadaşlarımızla birlikte çok iyi çalıştık. Şimdi İYİ’lik hareketini ve projelerini bu mahallede uygulamak için göreve hazır olduğumuzu ifade ediyorum. Yenikent’in ulaşım ve alt yapı sorunlarını, Mutlukent’in içinden geçen ve bir türlü ıslah edilemeyen kokuya neden olan dere yatağını, piknik alanını sizler kadar iyi biliyorum. Biraz sabırlı olun. 29 Mart akşamını zaferle tamamlayıp 30 Mart tarihinde hemen çalışmalara başlayacağız. Hep birlikte başaracağız” dedi.

Yenikent Mahallesi halkı ile görüşen, esnafları ziyaret eden İl Başkanı Nusret Acur ve Belediye Başkan adayı Sadık Güvenç, Yenikent Mahallesinde hem moral buldu, hem de gösterilen büyük ilgi ve destekten mutlu oldu. Pazar yerini gezen Yenikent halkı ile sohbet imkânı da bulan ikiliye Yenikent sakinleri en çok ekonomik sorunlardan bahsetti.

Kaynak:AHMET ZEKİ AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.