Yeniden Refah aday adayı sahada

Yeniden Refah aday adayı sahada

Gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde konuşan Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Ferhat Yılmaz, “31 Mart’ta Darıca, ‘Refah’ Belediyeciliği’ne ‘merhaba’ diyecek” dedi.

Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Fatih Mehmet Çakır ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Ferhat Yılmaz, Kazım Karabekir ve Abdi İpekçi Mahallelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile buluştular. Ziyaretler kapsamında esnafların iş yerlerini ziyaret eden Başkan Çakır ve Aday Adayı Yılmaz, mahalle sakinleri ile sohbet ederek, yaşadıkları sorunları dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı. Esnafların ve vatandaşların samimi karşılamalarıyla karşılaşan heyet, mahallelerin nabzını tuttu.

Yapılan ziyaretlerde konuşan İlçe Başkanı Fatih Mehmet Çakır, “Yeniden Refah Partisi olarak mahalle mahalle, sokak sokak esnaflarımızla ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek onların düşünce ve taleplerini dinliyoruz. Darıca’nın her bir mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını ve beklentilerini bilmek, çözüm noktasında birlikte hareket etmek adına çok önemli. Mahalle ziyaretlerimiz, partimizin yereldeki gücünü ve samimiyetini gösteriyor” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.